REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį sužaistose Anglijos „Premier“ lygos XIII turo rungtynėse sensacingą pralaimėjimą savų žiūrovų akivaizdoje patyrė čempionate pirmaujantys Londono „Chelsea“ futbolininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Beviltiškai atrodę Carlo Ancelotti auklėtiniai rezultatu 0:3 nusileido „Sunderland“ futbolininkams, kuriems iškovoti trys taškai leido pakilti į šeštąją turnyrinės lentelės vietą.

REKLAMA

Visas rungtynes braškėjusią „mėlynųjų“ gynybą pralaužė aktyviai rungtyniavęs Asamoah Gyanas, Danny Welbeckas bei netgi krašto gynėjas Nedumas Onuoha.

Paskutinį kartą Romano Abramovičiaus klubas namie tokiu skirtumu nusileido 2002 metų balandžio 20 dieną dvikovoje su „Manchester United“.








Londono „Chelsea“ strategas Carlo Ancelotti po sensacingo pralaimėjimo namie „Sunderland“ klubui pripažino, kad tai buvo blogiausios rungtynės jo karjeros Anglijoje metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Po tarptautinių dvikovų ketvirtadienį susirinksime ir analizuosime, kas įvyko, – sakė nuo 2009 metų vasaros Londone dirbantis italas. – Manau, tai buvo blogiausias mačas man dirbant čia. Nežaidėme gerai, tačiau futbole taip gali nutikti jei nesi geriausios formos ir nerungtyniauji tinkamai nusiteikęs. Nesisekė niekas.“

Tuo metu „Sunderland“ treneris Steve'as Bruce'as džiaugėsi, kad ši pergalė leis atsitiesti po spalio 31 dieną patirto pažeminimo 1:5 dvikovoje su aršiu varžovu „Newcastle“.

„Mums ilgai nepavyko atsitiesti po to pralaimėjimo, – sakė jis. – Tačiau džiaugiuosi, kad galiausiai tai padarėme. Atsiraitojome rankoves ir puikiai padirbėjome. Nedažnai gali įveikti tokį klubą išvykoje 3:0. Ir to ateityje dažnai nebus. Žaidėjai buvo fantastiški, didžiuojuosi tuo, ką jie parodė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitame mače Londono „Arsenal“ išvykoje 2:1 palaužė Liverpulio „Everton“ komandos pasipriešinimą.

Rezultatai

Liverpulio „Everton“ – Londono „Arsenal“ 1:2.

36 min. [0 - 1] B. Sagna, 48 min. [0:2] C. Fabregas, 89 min. [1:2] T. Cahillas.

Londono „Chelsea“ – „Sunderland“ 0:3.

45 min. [0:1] N. Onuoha, 52' [0:2] A. Gyanas, 87 min. [0:3] D. Welbeckas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų