REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį, lapkričio 13 d. kino teatre „Pasaka“ įvyks jau trečiasis renginys visai šeimai „Savaitgalis su Pasaka“. Vieną kartą per mėnesį vykstančiose dirbtuvėlėse bei kino sensuose laukiami tėveliai su mažais vaikais, kurie mėgsta skaityti, kurti ir žiūrėti pasakas.

REKLAMA
REKLAMA

Šio šeštadienio renginio tema – pasakos apie fėjas, o pasibaigus dirbtuvėlėms visi dalyviai bus pakviesti žiūrėti naujojo Luc Besson animacinio filmo „Artūras ir Maltazaro kerštas“. Dirbtuvėlių metu vaikai turės galimybę pasigaminti šio animacinio filmo herijus – minimukus.

REKLAMA

Tai jau trečiasis šio užsiėmimų ciklo visai šeimai renginys. Kartu su edukologe Austėja Landsbergiene rengiamas „Savaitgalis su Pasaka“ jau spėjo supažindinti vaikus su Hanso Kristiano Anderseno „Bjauriuoju ančiuku“ ir pasakomis apie nykštukus. Aktyvūs, vaikų vaizduotę lavinantys užsiėmimai, paįvairinami animacinio filmo seansu, netruko sulaukti didelio dalyvių susidomėjimo ir įvertinimo.

„Labai džiaugiamės, kad renginys sulaukė susidomėjimo bei gausaus šeimų dalyvavimo bei renginio idėjos palaikymo. Ir toliau tęsime šią gražią tradiciją ir kviesime į renginius visą žiemą bei pavasarį“, – teigia kino teatro „Pasaka“ edukacinių projektų koordinatorė Agnė Adomėnė.

REKLAMA
REKLAMA

Visą rudenį, kiekvieno mėnesio 2-ąjį šeštadienį kino teatre dirbtuvėlių dalyviai prisimena gražiausias pasaulio pasakas, skaito jas, ir išbando savo kūrybinius sugebėjimus gamindami žaislus – pasakų herojus, o po dirbtuvių visi kartu žiūri animacinius filmus.

Lapkričio 13-osios renginio pradžia 12 val. kino teatro „Pasaka“ didžiojoje salėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų