REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Giedriaus Krušnausko straipsnis „Lietuva šiukšlyne“. Numestos nuorūkos sostinės Gedimino prospekte gali niekas nepastebėti. Vadinasi, niekas ir nenubaus. Valstybėje daugelis triukšmauja, tačiau atliekų nuo to nemažėja. Šiukšlių verslas Lietuvoje apraizgytas painiais reikalavimais ir neskaidria kainodara. Vyriausybės sprendimu, per penkerius metus savivaldybėms nupirkta beveik 20 tūkst. antrinių žaliavų rūšiavimo konteinerių. Mes nesukūrėme atliekų rūšiavimo, o sukūrėme monstrus...

REKLAMA
REKLAMA

Ar turi teisę tauta viską žinoti apie šalies pirmųjų asmenų meilės reikalus? Toks klausimas kilo pasipylus televizijos laidoms apie pirmųjų šalies asmenų gyvenimo detales. Televizijų ekranuose netyla amžinatilsio prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlės Kristinos Brazauskienės pasakojimai apie sutuoktinio meilės reikalus. Laidos „Valanda su Rūta“ studijoje apsilankė ir prezidento našlė, pastaruoju metu žiniasklaidai vengianti atidaryti savų namų duris. Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „Spindintis gyvenimas“, žurnalistės Dinos Sergijenko straipsnyje „Prezidento gyvenimas: viešas reikalas ar tabu?“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Daktarų išpažintys atskleidžia kraupias mįsles“. Senosios Kauno Vilijampolės gvardijos istorijos skatina vėl pažvelgti į verslininko Sigito Čiapo mirtį. Žiaurumu visą Lietuvą šiurpinusiai Kauno daktarų gaujai artėja atpildo valanda.

„Savaitės interviu“ šį kartą kalbina televizijos laidų vedėją ir Vilniaus tarybos narį Algį Ramanauską, kuris prisipažino, kad nedalyvaus artėjančiuose savivaldybių rinkimuose. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Mažėja protingųjų, o ne daugėja kvailių“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – žurnalisto Aurimo Kuckailio straipsnis „Noriu pasaulio čempionės titulo“. Skaitykite interviu su geriausia Lietuvos klasikinių sportinių šokių atstove Edita Daniūte-Vasiliauskiene.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų