REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo nario Andriaus Šedžiaus nuomone, Seimo narių Lino Karaliaus ir Aleksandro Sacharuko apkaltai pasibaigus ne pagal suplanuotą scenarijų, valdantiesiems reikėjo ieškoti skubių sprendimų, kaip užsitikrinti valdančiąją daugumą.

REKLAMA
REKLAMA

„A. Sacharukas išsaugojo Seimo nario mandatą, o valdantieji Seime turi tik minimaliai būtiną Seimo narių palaikymą, todėl būtinai reikėjo „prisivilioti" bent vieną Seimo narį, kuris "šoktų" pagal valdančiųjų dūdelę. Lengviausia prisivilioti tuos Seimo narius, kurie turi vienokių ar kitokių problemų. Niekam ne paslaptis, kad šiaulietis Seimo narys Laimontas Dinius turi didelių finansinių problemų, todėl man kyla įtarimų, kad šį Seimo narį valdantieji tiesiog nusipirko", - sužinojęs apie Seimo nario L. Diniaus prisijungimą prie Liberalų sąjūdžio frakcijos sakė Seimo narys A. Šedžius.

REKLAMA

L. Dinių į Seimą „atvedė" A. Valinsko Tautos prisikėlimo partija.

„Tačiau patekęs į Seimą L. Dinius "suskaldė" bendražygių frakciją ir subūrė frakciją „Viena Lietuva". Dar vėliau "perbėgo" į Krikščionių partijos frakciją, o dabar „parsidavė" valdantiesiems priklausančiai Liberalų sąjūdžio frakcijai. Pikta, kaip kitaip galima vertinti tokius dalykus. Iš šiauliečių Seimo narių L. Dinius vienintelis, kuris palaiko valdančiuosius. Gaila, kad jo nuomonė ir požiūris gali būti perkamas. Tvirtą nuomonę turintis žmogus nelaksto iš vienos partijos į kitą ir neieško šiltesnės vietelės", - L. Dinius „perbėgimą" vertino A. Šedžius.

Penktadienį Krikščionių partijos frakciją palikęs parlamentaras L. Dinius papildė Liberalų sąjūdžio frakcijos gretas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų