REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 19 dieną Lietuvos kino teatruose įvyks paskutiniojo filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ pirmosios dalies premjera.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nužudysiu Harį Poterį“, – filmo pradžioje grėsmingai pareiškia Tamsos valdovas Voldemortas. Jo parankiniai įsiskverbė į Magijos ministeriją ir net Hogvartso burtininkų mokyklą. Burtininkų pasaulyje skelbiama Hario Poterio medžioklė! Trys draugai Haris, Ronis ir Hermiona priversti bėgti.

REKLAMA

Juostos režisierius Davidas Yatesas, pristatantis jau trečiąjį savo režisuotą filmą apie Harį Poterį, tvirtina, jog įdomiausia šioje dalyje yra tai, kad Haris Poteris ir jo draugai atsiduria suaugusiųjų pasaulyje ir nutolsta nuo įprastos saugios Hogvartso burtininkų ir kerėjimo mokyklos aplinkos. Tai pirmasis filmas, kur nė vienoje scenoje nematyti Hogvartso. „Tai didžiausia šio filmo intriga. Mes esame toli nuo magiškojo Hogvartso, kuriame pagrindiniai veikėjai jautėsi saugūs. Staiga Haris, Ronis ir Hermiona atsiduria dideliame ir baugiame suaugusiųjų pasaulyje, kur jie žūtbūt stengiasi išgyventi. Todėl nuotykiai šiame filme yra žymiai pavojingesni ir jau visai nebe vaikiški“, – teigia Davidas Yatesas.

REKLAMA
REKLAMA

Likę vieni, be mokytojų ir profesoriaus Dumbldoro paramos, trys draugai gali pasikliauti tik savimi. Tačiau kiekviename posūkyje jų tyko tamsiosios jėgos.

„Haris, Ronis ir Hermiona nebeturi namų. Jie priversti bėgti, nes yra medžiojami, taigi jie negali pasitikėti niekuo. Tačiau jie privalo būti drąsūs“, – sakė Emma Watson, suvaidinusi Hermioną Įkyrėlę.

Aktorė teigia, kad šiame filme pagrindiniai herojai išgyvena žiaurius ir dar niekada nepatirtus dalykus. „Šiame filme mano heroję kankina, kad ji išduotų kur yra Haris Poteris. Dar nė viename filme nebuvo panašios scenos. Niekas, ką darėme anksčiau, nėra panašu į tai, ką mums teko patirti šioje dalyje. Tai jau visiškai kitas lygis“, – sakė Emma Watson.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiame kupiname pavojų suaugusiųjų pasaulyje jie jaučiasi pažeidžiami kaip niekada anksčiau. Taigi, šis filmas yra savotiškas trileris, bet manau, kad dėl to žiūrovams bus tik įdomiau“, – intrigavo režisierius Davidas Yatesas.

Hario Poterio ir jo draugų medžioklė prasideda lapkričio 19 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų