REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekdama sulaikyti darbuotojų išėjimą pas konkurentus, kompanija „Google“ padidins visų 23 tūkst. savo darbuotojų atlyginimus, skelbia „The Wall Street Journal“.

REKLAMA
REKLAMA

Algos darbuotojams bus didinamos nuo sausio mėnesio. „Google“ kovoja dėl talentingų darbuotojų su savo konkurentais, ypatingai su „Facebook“. Beveik 10 proc. šiuo metu „Facebook“ dirbančių asmenų yra buvę „Google“ kompanijos darbuotojai. Kitos Silicio slėnio kompanijos taip pat bando agresyviai persivilioti darbuotojus iš interneto milžinės.

REKLAMA

„Google“ vadovas Ericas Schmidtas teigė, kad kompanija siekia pakelti savo darbuotojų moralę. „Mes norime užtikrinti, kad jūs jaučiatės atlyginti už savo sunkų darbą. Mes ir toliau sieksime į „Google“ pritraukti geriausius darbuotojus“, - rašoma darbuotojams išplatintame E. Schmidto elektroniniame laiške.

„Google“ darbuotojai apklausose nurodė, kad atlyginimas jiems yra svarbesnis užmokesčio komponentas nei tarkim priedai ar akcijos. E. Schmidtas teigė, kad kompanija skirs dalį darbuotojų premijų bazinėms algoms ir taip darbuotojai galės kaskart gauti šiek tiek daugiau pinigų.

Per pastaruosius metu net keli „Google“ darbuotojai, reikšmingai prisidėję prie bendrovės reklamos verslo bei tokių produktų kaip „Chrome“ ir „Android“ programinių įrangų projektų kūrimo ir vykdymo, prisijungė prie „Facebook“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų