REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik prieš savaitę, praėjusį antradienį dingusio profesoriaus, buvusio Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto dėstytojo Valdo Kazio Gronsko, pėdsakų ieškantys pareigūnai aptiko jo asmeninių daiktų. Neries pakrantėje, tarp Varnių ir Vilijampolės tiltų buvo aptikta ekonomisto striukė, kepurė bei diplomatas

REKLAMA
REKLAMA

V. K. Gronskas prapuolė antradienio, lapkričio 2-osios, pavakarę. Mokslininką iki jo namų Šilainiose, Baltijos gatvėje parvežė sūnus. Paskutinį kartą jis pastebėtas einantis nuo savo namų Vėjo gatve, rašo lrytas.lt.

REKLAMA

Policija tiria pačias įvairiausias įvykio versijas: nuo užpuolimo, nelaimingos atsitikimo iki galimos savižudybės.

Praėjusį penktadienį neramumais ir nusikalstamumu garsėjančiame Vilijampolės rajone, prie naktinio klubo „Combo“ rasta profesoriaus užrašų knygelė. Pasak dingusiojo sūnaus, V. K. Gronskas jokių vertingų daiktų su savimi neturėjo.

Ieškomasis yra apie 172 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, plaukai tiesūs, žili, su savimi turėjo juodos spalvos diplomatą. Dingimo dieną vilkėjo juodos spalvos odine striuke, pilkos spalvos švarku, pilkos spalvos kelnėmis, dėvėjo juodos spalvos odinę kepurę su snapeliu, avėjo juodos spalvos aulinius batus.

Asmenis, mačiusius dingusį mokslininką ar žinančius jo buvimo vietą bei galinčius suteikti kitos vertingos informacijos, pareigūnai prašo kuo skubiau paskambinti į Kauno policiją telefonais 8- 37-303453, 8-37-303395 arba 02 (visą parą).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų