REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos „Grand Prix“ lenktynės užvėrė net teorinius šansus apginti titulą Jensonui Battonui, o Lewisui Hamiltonui jį iškovoti padėtų tik stebuklas. Pilotai buvo patenkinti savo pasirodymu praėjusio savaitgalio lenktynėse: L. Hamiltonas – ketvirtas, J. Buttonas – penktas.

REKLAMA
REKLAMA

L. Hamiltonas, „McLaren“: „Lenktynės buvo labai sunkios, nors spaudžiau, kiek tik galėjau kiekviename rate. Esu patenkintas iškovota pozicija, nes bolidas nesielgė taip, kaip treniruotėse. Man buvo sunku aplenkti ratu atsilikusius pilotus, o Fernando tiesiosiose nuo manęs staigiai nutoldavo, atrodė, jog ortakis neveikė tobulai. Aš vis dar kovoju dėl čempiono titulo, nors atsilieku 24-iais taškais, todėl neturiu ko prarasti. Kaip visada, mes neketiname pasiduoti, nes jau ne kartą matėme, kiek visko gali nutikti paskutiniame etape. Man padėtų tik stebuklas ir jis gali atsitikti“.

REKLAMA

J. Buttonas, „McLaren“: „Mano lenktynės buvo puikios, nes galėjau mėgautis kova rikiuotės viduryje. Mūsų bolidas atitiko lenktynių tempą, todėl galėjau atlikti keletą lenkimų, taip pat komanda priėmė strategiškai labai naudingus sprendimus. Paskutinėse sezono lenktynėse irgi pasistengsiu pasilinksminti. Praeitais metais Brazilijoje iškovojau titulą, o šiemet jį praradau, bet, apskritai, šis sezonas nebuvo blogas. Aš labai daug išmokau ir tikiu, kad galėsiu revanšuotis kitais metais. „Vodafone McLaren Mercedes“ yra tikrai stipri komanda – iš tiesų, nemanau, kad yra geresnių už mus“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis pasaulio čempionas paaiškės Abu Dabio „Grand Prix“ lenktynėse lapkričio 14 dieną.

Bendroji pilotų įskaita

1. Fernando Alonso „Ferrari“ 246

2. Markas Webberis „Red Bull“ 238

3. Sebastianas Vettelis „Redl Bull“ 231

4. Lewisas Hamiltonas „McLaren“ 222

5. Jensonas Buttonas „McLaren“ 199

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų