REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gerų tėvų geri vaikai– taip, pasak Palangos policininkų, būtų galima apibūdinti tris šio kurorto mokinius. Būtų, jei ne faktas, kad jie įtariami net devynių žaibiškų vagysčių įvykdymu.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar ir užvakar iš Klaipėdos apskrities VPK Kretingos policijos komisariato areštinės buvo paleisti trys jauni populiariausio šalies kurorto gyventojai. Dviem nepilnamečiams ir jų aštuoniolikmečiam bendrui skirtos kitos kardomosios priemonės. Trijulė įtariama įvykdžiusi devynias vagystes.

REKLAMA

Pasak Palangos miesto policijos komisariato viršininko pavaduotojo Andriaus Grigaičio, iki šiol šie moksleiviai pajūrio teisėsaugininkams nebuvo žinomi. Tačiau tai nesutrukdė jiems tapti vos ne didžiausiu kurorto pareigūnų galvos skausmu.

„Matyt, vaikinams trūko adrenalino. Nusikaltimai daryti savaitgaliais. Nesibaiminta brautis ir į saugomus objektus",– sakė „Respublikai" A.Grigaitis.

Didžiausią nusikaltimą palangiškiai įvykdė šių metų rugsėjo 12 d. Tądien apie 10 val. pastebėta, kad išlaužtos garsiojoje J.Basanavičiaus gatvėje stovinčio prekybos kiosko apsauginės žaliuzės. Iš jo pavogti įvairūs sidabro gaminiai. Individualios įmonės savininkas padarytą žalą įvertino apie 12 tūkstančių litų.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 22 d. vakarą kurorto Vytauto gatvėje išdaužtas privačios saugos tarnybos saugomo nuomos punkto vitrinos stiklas ir iš jo pavogti du riedžiai. Nors Palangos policininkai neatskleidžia, galima įtarti, kad ši vagystė jauniesiems nusikaltėliams ir tapo lemtinga. Po jos sulaikytas ir į areštinę uždarytas vienas 1992 m. gimęs įtariamasis.

Sulaikius trijulę, pareigūnams pavyko rasti dar nespėtus realizuoti pavogtus sidabro dirbinius, taip pat ir riedžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų