REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai prieš pusantrų metų įvyko merginų grupės „69 danguje“ narės Godos Sabutytės ir krepšininko Rolando Alijevo vestuvės, pikti liežuviai ėmė plakti, kad gražuolės muzikinei karjerai – galas. Neva vyras ją uždarys ją  į auksinį narvelį ir nebeleis daugiau ant scenos kraipyti užpakaliuko ir akytėmis mirksėti. Tačiau netikėtai Goda Alijeva po metų pertraukos grįžo į sceną. Grupės „69 danguje“ merginos vėl uždainavo visos keturios. Tačiau LNK laidai „Kažkas atsitiko“ Goda prisipažino, kad į sceną grįžti jai buvo labai baugu. Ji ilgai svarstė, kas svarbiau – tada vos keturių mėnesiu sulaukusi dukrytė Tėja, ar muzikinė karjera ir šlovė.

REKLAMA
REKLAMA

Goda nusprendė: vaikas neturi varžyti gyvenimo. Sugrįžimas į didžiąją sceną nebuvo paprastas, Goda Alijeva buvo jau primiršusi ir sceninius judesius, ir dainų žodžius.

REKLAMA

Moteris skaudžiai reagavo į straipsnių komentarus, kuriuose skaitytojai šaipėsi iš netikslių žingsnelių scenoje bei suapvalėjusių formų. Beje, Godai Alijevai grįžus į grupę, smalsuoliai ėmė skaičiuoti merginų pajamas. Juk dabar honorarą vėl teks dalinti ne į tris, o į keturias dalis.

Godos Sabutytės-Alijevos interviu laidai „Kažkas atsitiko" su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku – pirmadienį 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų