REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Merginų numylėtinis Robertas Pattinsonas nesuka sau galvos dėl aprangos ir visą savaitę vilki tais pačiais drabužiais, o naujus perka tik dėvėtų drabužių parduotuvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius prisipažino labiausiai mėgstantis apsipirkinėti dėvėtų rūbų parduotuvėse, tačiau guodžiasi, kad dėl įkyrių paparacių, šio malonumo jam vis dažniau tenka atsisakyti.

REKLAMA

„Dažniausiai vilkiu visai neprašmatnius, netgi apdriskusius drabužius, man tai patinka. Mėgstu dėvėtų drabužių parduotuves. Deja, pastaruoju metu nebegaliu ten eiti kada panorėjęs ir normaliai apsipirkti, todėl diena iš dienos vilkiu vis tais pačiais drabužiais, – pasakoja R. Pattinsonas. – Norėčiau apsipirkinėti dažniau, bet dėl fotografų persekiojimo tai darosi nebeįmanoma“.

Kasdieniai rinkdamasis kuklią aprangą ir visą savaitę vilkėdamas tais pačiais drabužiais, per viešus renginius ir apdovanojimus 24 metų aktorius, draugaujantis su „Saulėlydžio“ filmų partnere Kristen Stewart, kreipiasi į žymų dizainerį Marcą Jacobsą: „Beveik visuose renginiuose aš vilkiu Marco Jacobso kurtais drabužiais. Manau, kad tai vieninteliai man tinkantis rūbai.“

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo pranešama, kad aktorius retai prausiasi ir nekokiu kvapu šiurpina kolegas filmavimo aikštelėse. Tačiau tai netrukdo R. Pattinsonui būti moterų numylėtiniu. Toks vaidmuo jam atiteko ir naujame filme „Mielas draugas“, pasakojančiame apie lengvabūdį lovelasą Žoržą Diurua iš žymiojo Gi de Mopasano kūrinio „Mielas draugas“.

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose įvyks jau kitų metų kovo 4 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų