REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Drugeliai skraido pilve dėl pirmojo pasimatymo? Su šiomis šukuosenų ir makiažo idėjomis netrukus abu planuosite ir antrąjį!

REKLAMA
REKLAMA

1. Pamilk mielus plaukų aksesuarus.

Jei turi tiesius ir trumpus plaukus, perskirk juos tiksliu sklastymu ir šone įsisek gražų segtuką. „Toliau telieka tik lengvai papurkšti plaukų laku, kad plaukai neatrodytų sulipę, bet kartu ir neišsidraikytų“ – pataria žvaigždžių stilistas Charles'as Dujic'as.

REKLAMA

2. Nevenk žvilgančių garbanų ir plaukų lankelio.

Deja, nėra tokio magiško dalyko, kaip burtų lazdelė (nors mes to ir labai norėtumėm!), tačiau šis žvilgančių plaukų ir aksesuaro derinys žada greitą pasikeitimą ir kerintį žavesį. „Pagrindinė priemonė, kad plaukai spindėtų, yra Maroko aliejai“ – sako žvaigždžių stilistas Kristan'as Serafino. Naudok apvalų šepetį, kol džiovini plaukus džiovintuvu, tuomet imkis plataus kaitinamo plaukų riestuvo,  kad sugarbanotum plaukus taip, kad nekristų ant veido, tik venk jį naudoti arti šaknų. Paskutinis akcentas – švytintis lankelis, kurį turėtum uždėti šiek tiek toliau nuo plaukų augimo linijos.

REKLAMA
REKLAMA

3. Priversk savo raudonąjį lūpdažį pavydėti kitiems.

Karštos lūpos? Žinoma, kad tai kaip tik tai, ko tau reikia! Su ryškia, patraukiančia dėmesį spalva, tokia kaip Katerin'os Graham, švarus ir neperkrautas veidas yra tiesiog būtinybė. Leisk viską atlikti tik lūpoms.

4. Gali pasitelkti vienspalvių akių, lūpų ir skruostų triuką.

Naudoti vieno atspalvio kosmetiką yra puiku. Taip tikrai nepersistengsi, puošdamasi pirmajam pasimatymui. Tik viena vieta tavo veide reikalauja būti paryškinta. Tai – akys. Nebijok jų pabrėžti. Paslaptis glūdi tame, kad gali žaisti įvairiomis tekstūromis. Pavyzdžiui, gali rinktis perlamutrinius akių šešėlius, žvilgančius skaistalus ir blizgį lūpoms. Geriausia tokiam makiažui rinktis neutralias spalvas: bronza, auksas, švelniai rožinė arba persikinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Rinkis natūralias garbanas.

Scenarijus A: nebuvai apdovanota natūraliomis garbanomis? Po to, kai išdžiovini plaukus džiovintuvu, susuk juos plonu kaitinamu plaukų riestuvu. Suk garbanas taip, kad nekristų ant veido.

Scenarijus B: jau didžiuojiesi natūraliomis garbanomis? Tuomet tau belieka tik nešukuoti plaukų, kol jie visiškai neišdžius, kad jų nesušiauštum.

6. Pasinaudok šiuo triuku, kad išryškintum akis.

Šis triukas pavogtas iš vienos Victoria's Secret modelių ir jį atlikti pakanka vos dešimties sekundžių. Vidinius akių kampučius patepk žvilgančiais perlamutriniais akių šešėliais, kad tavo akys taptų spindinčios. Atmink šią taisyklę: „sidabrinė spalva atrodo gerai prie šaltesnių odos tonų, o bronzinė ir auksinė labiau dera prie šiltesnių.“  - pataria žvaigždių visažistas Troy'us Suratt'as.

REKLAMA

7. Gali pasitelkti šelmišką plaukų uodegėlę.

Pradėk nuo šlapių plaukų padengimo plaukų putomis, o po to išdžiovink juos džiovintuvu. Jei nori, kad garbanos išsilaikytų ilgiau, gali plaukus susukti suktukais. Po to, kai suformuosi uodegėlę virš sprando, atskirk plaukų sruogą ir apsuk ja plaukų gumelę, kuria sutvirtinai uodegėlę. Sruogos galus sutvirtink segtukais, kad neišslystų.

8. Sužavėk jį priekyje sukėlusi plaukus į viršų.

Išpurkšk šlapius plaukus apimties suteikiančia priemone ir tiesiog pataršyk juos. Susuk plaukus suktukais taip, kad nekristų ant veido. Kai išdžius, padalink juos nuo ausies iki ausies ir priekyje sušiaušk juos šepečiu. Tuomet susek segtuku viršugalvyje.

REKLAMA

9. Iškeisk padūmavusius juodus vokų šešėlius į mėlynus.

Išsirink tokį ryškiai mėlynos atspalvį, kurs nekontrastuotų su odos tonu. Akių liniją apibrėžk įprastu juodu pieštuku, o ne mėlynu, nes visiškas pieštuko ir šešėlių derinys atrodys nuobodžiai. Pabaigai brūkštelėk blakstienas juodu tušu.

10. Rinkis švelniai rožinius skaistalus.

Kad neatrodytum kaip pernelyg išraudusi Barbė, skaistalų šepetėliu pirma patepk ranką, o tik tuomet tepk juo skruostus.

11. Atskleisk savo natūralų grožį, parodydama  skaisčią žvilgančią odą.

Kad atrodytum taip pat pritrenkiančiai kaip Lindsay Price, pradėk nuo odos drėkinimo drėkinamuoju kremu – pataria žvaigždžių visažistė Robin Segal. Makiažo pagrindą tepk pirštų galiukais – pirštų šiluma padės jį paskirstyti tolygiau. Ir atmink, tarp „švytinčio" ir „riebaluoto“ yra labai didelis skirtumas, todėl visada pravartu rankinėje turėti sugeriančių servetėlių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų