REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalas „Glamour“ Lietuvos prezidentei Daliai Grybauskaitei ir dar 17-ai vadovių moterų iš skirtingų šalių skyrė „Metų moters“ titulą.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys yra labiau susitelkusios savo šalyse siekti gyvenimo kokybės“, – Lietuvos prezidentę savo interneto svetainėje ciuoja JAV žiniasklaidos grupei „Conde Nast“ priklausantis žurnalas moterims.

REKLAMA

Į specialią „Metų moters“ kategoriją „Šalių vadovės moterys: išrinktosios“ kartu su D. Grybauskaite taip pat pretendavo Vokietijos, Kosta Rikos, Slovakijos, Trinidado ir Tobago, Bangladešo, Islandijos, Kroatijos, Kirgizijos, Suomijos, Liberijos, Argentinos, Bosnijos ir Hercegovinos, Šveicarijos, Indijos, Australijos ir Airijos prezidentės bei premjerės, rašo „Lietuvos rytas“.

Žurnalo teigimu, jos nebuvo suskirstytos pagal kokią nors aiškią tvarką, o nominuotos buvo, nes  „Jos šties yra galingiausios pasaulio moterys: 18 premjerių ir prezidenčių“.

Beje, pretendenčių skaičius nuo 1990 metų padvigubėjo, „Ir ačiū Dievui, nes moterys lyderės keičia ne tik pusės pasaulio gyventojų – moterų, bet mūsų visų istoriją“, – rašoma žurnale „Glamour“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų