REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eilinį kartą pasiguodi šiek tiek sėkmingesniam draugeliui, jog niekada nesusirasi tinkamos merginos/moters... Prikandi lūpą ir vis tiek tiki ją rasiąs.

REKLAMA
REKLAMA

Pagalvok – susipažinti su moterimi gali vos per kelias minutes (ne, ne gatvė nėra tam tinkamiausia vieta). Atvirai sakant, galvoju, jog puiki vieta susipažinti su moterimis (net keliomis) – drabužių parduotuvė!

REKLAMA

Kibk į darbą.

Laisvesnę dieną (siūlyčiau pirmąją dienos pusę) nužingsniuok į parduotuvę, kurioje parduodami moteriški ir vyriški rūbai.

Išsirink vyriškų rūbų sekcija, kuri būtų arčiausiai moteriškosios sekcijos. Vaikštinėk ten, apžiūrinėk rūbus, studijuok etiketes ir viena akimi „medžiok“ toje parduotuvėje būsiančias moteris. Išsirinkai?

Gerai, drauguži, dabar šiek tiek drąsos ir elkis taip, lyg viską darai neplanuotai.

Prieik prie jos ir maloniai tark: „Atsiprašau, bet Jūs atrodote puikiai jaučianti stilių ir madą. Aš nardau po parduotuves kelias valandas, bet vis neišsirenku tinkamų rūbų. Jūs neabejotinai daug išmanote apie rūbus, gal galėtumėte man patarti?“

REKLAMA
REKLAMA

Jei moteris sutiks. Klausk jos apie tokius rūbus, kuriuos vilkėtum judviejų pirmame pasimatyme. Žinoma, ji to dar nežino.

Taigi vienu šūviu būsi pateikęs į kelis taikinius: pagyręs jos stiliaus jauseną, paprašęs patarimo ir tuo pačiu išsirinkęs rūbus, kurie jai tikrai patinka (žinoma, būk pasiruošęs pinigėlių prekėms).

Nelauk, kol rūbus nepažįstama moteris įneš į persirengimo kabiną. Pats siūlyk variantus, klausk patarimo dėl spalvos, matuokis ir paprašyk jos vertinimo.

Kai ji pasakys, jog kažkurie rūbai tau tinka idealiausiai, padėkok: „Ačiū, išties man pagelbėjai, aš tai nuoširdžiai sakau. Norėčiau Tau atsidėkoti, tad kviečiu rytoj vakare vakarienės? Na gi, sutik, aš jau įsigijau rūbus, kuriuos vilkėsiu“.

Tikiuosi, jog tau pasiseks. Turėk drąsos elgtis kitaip.

www.vilioju.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų