REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakaras „Šok su manimi“ studijoje virto tikrų tikriausiu Helovino karnavalu. Kiekviena pora turėjo parengti specialų – vaiduoklišką, raganišką, paslaptingą ir siaubingą – pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė pavirto betmenu ir moterimi-kate. Aistringą šokį jiedu atliko apsitempę juodais triko ir veidus paslėpę po kaukėmis. „Žinot, vaikai, labai daug jausmų mano padėvėtoje krūtinėje. Praėjusioje laidoje buvo virvė, čia virvė – užvaldė beždžionių sindromas? Efektas didelis, bet choreografijos čia nebuvo“, – sakė komisijos narys Jurijus Smoriginas. Griežtai moteriškas kūno linijas vertinantis choreografas ir dailiajai E. Straleckaitei patarė sulieknėti.

REKLAMA

Su tokiais jo žodžiais nesutiko nei komisijos nariu tapęs Stasys Povilaitis, nei į komisijos narių gretą grįžusi Edita Daniūtė. „Eglės linijos buvo labai gražios, žiūrėjau ir žavėjausi jomis. Eglutė tikrai labai gražiai atrodė ir būtent šitas kostiumas pabrėžė visas stipriąsias figūros puses“, – gyrė merginą E. Daniūtė.

Inetos Stasiulytės ir Deivydo Meškausko sušokta, suvaidinta istorija sukėlė tikras aistras. „Čia buvo fantastiškai gerai, bet ne pagal taisykles“, – pyko J. Smoriginas. „Jūsų stiprioji pusė ta, kad jūs galite gerai šokti, techniškai galite atlikti labai sudėtingus choreografinius judesius, jums nereikia vaidinti, kad šokate. Čia buvo nuostabus aktorinis pasirodymas, bet šokio žingsnelių buvo mažoka“ – sakė E. Daniūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai visus nustebino maestro S. Povilaitis. „Šiuo atveju, aišku, ne man laužyti taisykles, bet po tokio įspūdingo spektakliuko man į tas taisykles nusispjaut!“ – pareiškė jis.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj prikėlė Michealo Jacksono legendinius pasirodymus. Tačiau ir šie projekto lyderiai liko nesuprasti griežtojo J. Smorigino: „Tai buvo atplaišos, skeveldros. Lyg buvo rumba, lyg buvo „Ča ča ča“, bet rumbą ir „Ča ča ča“ už tave šoko Katenka, tu jau buvai viską atidavęs, parodei tik, kad sugebi paimti kaip M. Jacksonas už pimpalo“, – tėškė D. Montvydui į akis jis. Dainininkas nepraleido šito negirdom: „Jeigu norite, kad jus jauna karta gerbtų kaip choreografą, jums reikėtų keisti savo požiūrį šioje laidoje. Ir nesuprantu, kaip jūs galite leisti sau taip kalbėti, kai projektą žiūri tiek jaunimo“, – stebėjosi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė šį savaitgalį nusprendė grįžti prie to, nuo ko pradėjo – romantiškų šokių. „Mano balą lems tai, kad šįkart Ramūnas nesislėpė mums už nugaros. Ir laikysenos nebetaisysiu, nes tai jau iki gyvo kaulo tas Ramūnui įstrigę“, – sakė Bronė Švitrienė. „Šaunuolis, Ramūnai. Anksčiau tik vaidindavote, o dabar tikrai mačiau ir šiek tiek šokio. Už tas pastangas jus ir sveikinu“ – gyrė porą E. Daniūtė.

Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis ir šį savaitgalį savo šokiu sugebėjo įtikti J. Smoriginui. „Šį vakarą esate pirma pora, kuri tiesiog darė tai, ką turėjo daryti visos kitos poros, buvusios prieš jus“, – sakė jis. „Irma, iš tavęs, kaip iš talentingo žmogaus, tikiuosi didesnio progreso“, – švelniai dainininkę pabarė E. Daniūtė.

REKLAMA

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė šoko greičiau žaismingą nei šiurpų šokį. „Tai ko gero gražiausias vakaro pasirodymas. Labai džiaugiuosi, kad Aistis nepabūgo pasirodyti vienas – tai neprofesionalui visada labai baisui“, – gyrė aktorių E. Daniūtė. Tuo tarpu J. Smoriginui užkliuvo aktoriaus pasirinktas vampyro įvaizdis. „Ko tu vis ateini kažką į burną įsikišęs – kažkokia anomalija jau čia“, – stebėjosi jis.

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian tapo Elviu Presliu ir velniuku. „Žilvinai, kaip Seimo narys jūs šokate gerai, bet ne kaip projekto dalyvis. Žinote, kas yra džaivas arba rokenrolas? Turėjote šokti taip, kad net parketas skambėtų!“ – tvirtino J. Smoriginas. „Manyčiau, kad muzikos energetika neatitiko jūsų energetikos, iš čia ir atsirado tas vangumas ir atrodė, kad jūs nespėjate“, – sakė E. Daniūtė. „Žilvinas talentingas aktorius, mačiau vaidybą nuo pradžių iki galo“, – pastebėjo B. Švitrienė.

REKLAMA

Eglė Jackaitė šįkart į sceną žengė su nauju partneriu – Mantu Vaškeliu, mat Tadas Rimgaila Maskvoje kartu su „Žuvėdros“ ansambliu. Naujas duetas nebuvo sutiktas pagyromis. „Šlamštą padarėte“, – konstatavo J. Smoriginas. „Egle, palauk partnerio ir paruošk stiprų šokį, nes čia – visiška nesąmonė. Argentinietiškas tango labai silpnas, dar kažkokie pasivaikščiojimai... Buvo labai neskanu ir nemalonu žiūrėti“, – pyko E. Daniūtė.

Šį šeštadienį pasirodė ir projekto naujokai Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė. Jiedu pirmajam pasirodymui pasirinko argentinietišką tango. „Į šį projektą atėjo stiprus varžovas. Kol kas jis buvo susikoncentravęs tik šokiui, tačiau kai sujungs dar savo aktorinius gebėjimus, bus įspūdinga“, – konstatavo B. Švitrienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai paaiškėjo, jog susumavus komisijos skirtus balus šokėjams, pirmąją ir antrąją vietas pasidalijo Ramūno Rudoko ir Ievos Konopliovaitės bei Irmos Jurgelevičiūtės ir Tomo Slausgalvio poros. Trečiąją vietą užėmė Žilvinas Šilgalis, o Ramūnas Matonis su Rasa Židonyte liko paskutinėje vietoje.

Žiūrovai savo simpatijas išdalijo kitaip: pirmąją vietą jie atidavė Donatui Montvydui ir Katerinai Voropaj, antrąją vietą užėmė Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian, o trečiąją – Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė. Paskutinę vietą užėmė Eglė Jackaitė ir Mantas Vaškelis.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad projekto lyderiais tapo Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian. Antrąją vietą užėmė Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė, o trečiąją – Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj. Deja, paskutinę vietą užėmė Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė, tad šiai porai teks itin pasistengti kitą savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų