REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakaras „Šok su manimi“ – tikras Helovinas. Šiam vakarui projekto poros turėjo paruošti vaiduokliškus pasirodymus, tačiau net ir palankiausiai publikos sutikti šokiai kėlė didžiulius komisijos ginčus.

REKLAMA
REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas savo pasirodymui pasirinko itin tragišką – per prievartą ištekintos merginos, kurią nužudė jos vyras ir vėliau pats nusižudė – istoriją. Nuostabiai suvaidintas ir sušoktas pasirodymas privertė aiktelėti laidos vedėjus Jurgitą Jurkutę ir Vytautą Šapranauską, o publika atsistojo ir tikromis ovacijomis apdovanojo šokėjus. Deja, po nuostabaus pasirodymo pora sulaukė netikėto komisijos pykčio.

REKLAMA

„Čia buvo fantastiškai gerai ir jei tai būtų laisvas stilius, suprasčiau. Yra taisyklės, o čia buvo gerai, bet ne pagal taisykles!“ – piktinosi choreografas Jurijus Smoriginas.

Išgirdęs tokius žodžius laidos vedėjas V. Šapranauskas, neslepiantis savo palaikymo I. Stasiulytei, neiškentė: „Jurijau, bet po velnių, jūs gi pats visada laužote taisykles! Kodėl jūs sakote, kad tai yra blogai, jeigu tai yra gerai? Jums tikrai reikia operuoti galvą, tiktai galvą!“

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu tu ateini į valgyklą, tai nevalgai kaip kiaulė, ar ne? Yra taisyklės, kurių reikia laikytis!“ – atkirto griežtasis komisijos narys.

„O jūs galite bent trumpam įsivaizduoti, kad atėjote į restoraną, ne valgyklą? Ir čia jums pateikė tokį desertą, kad reikia biški susimąstyti!“ – rėžė V. Šapranauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų