REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau rytoj sužinosime, kas pasipuoš „Mis Pasaulio“ karūna. Kinijoje vykstančiame konkurse Lietuvai atstovaujanti Gritė Maruškevičiūtė laiške Balsui.lt prisipažino, kad bus nelengva atsisveikinti su rytų šalimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau pasiilgau artimųjų, norisi namo, bet kai pagalvoju apie nuliūdusius ar surūgusius aplinkinių veidus, norėtųsi čia dar bent truputį pabūti“, – prisipažino Gritė. Mergina teigė, kad kinai – labai šilti, paslaugūs ir nuolat besišypsantys žmonės.

REKLAMA

Merginos paklausėme, ar jaučia konkurenciją prieš rytojaus konkursą, tačiau Lietuvos gražuolė patikino, kad jos grupėje – labai draugiškos ir mėgstančios bendrauti merginos. Fritė patikino, kad jaudulį prieš finalą nustelbia noras jame sudalyvauti.

Mergina prisipažino nesitikėjusi įtempto pasiruošimo grafiko. „Repeticijos vyksta po keliolika valandų, nuovargis begalinis, o dar daug ką padaryti reikia“, – neslėpė Gritė. Tačiau atskleidė, kad merginų poilsiu tap pat pasirūpinama: šiandien visos gražuolės vyks į pramogų parką „Paradise Park“.

Šių metų konkurso dalyvės gyvena specialiai joms pastatytuose „Princesių rūmuose“. Gritė stebėjosi kinų pasiruošimu ir dėmesiu šiam konkursui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų