REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ar daugiau kaip 180 cm ūgio moteris gali tapti populiari?

Aukščiausių įžymių moterų sąraše – Rusijos teniso žaidėja Maria Sharapova: jos ūgis 187cm. Tenisininkė didžiuojasi savo ūgiu ir net avi aukštakulnius batelius.

REKLAMA
REKLAMA

- Brigita Nielsen – antroje vietoje sąraše. Aktorė, modelis ir dainininkė iš Danijos žinoma dėl pasirodymo filme „Raudonplaukė Sonia“ bei dėl santuokos su Silvesteriu Stallone. Brigita dėl savo ūgio (185cm)  bei neįprastos išvaizdos yra vadinama „Amazone“.

REKLAMA

- Adriana Sklenarikova su B. Nielsen dalinasi antrąja vieta. Modelis iš Slovakijos taip pat turi ilgiausias pasaulyje kojas – 124cm, tai net užregistruota Pasaulio Gineso Rekordų knygoje. A. Sklenarikova daug metų buvo ištekėjusi už futbolininko Christian Karembeu.

- Uma Thurman – pritrūko 2cm, kad galėtų taip pat dalintis antrąja vieta. Jos ūgis 183cm. Sakoma, kad Q. Tarantino pasiūlė aktorei vaidmenį vien dėl jos milžiniškų pėdų – juk tai neįprasta ir žiūrovams turėtų patikti. Už vaidmenį filme „Bulvarinis skaitalas“  Uma buvo pirmą kartą nominuota Akademiniui Apdovanojimui. Taip aktorė išpopuliarėjo.

REKLAMA
REKLAMA

- Aktorė Brooke Shields – taip pat 183cm ūgio. Ją išgarsino filmas „Žydroji pakrantė“ .

- Eva Herzigova, dėl šviesių garbanų vadinama Marilyn Monroe,taip pat 183cm ūgio. Moteris savo ūgio privalumą pabrėžia aukštakulniais.

- Kathryn Bigelow yra ketvirta: jos ūgis – 182cm. Rodos, ji yra pirmoji moteris, laimėjusi Geriausios Direktorės titulą Akademiniuose Apdovanojimuose.

- Lolita Milyavskaya – arti pirmojo penketuko. Jos 181cm. ūgis padėjo moteriai išsikovoti populiarumą Akademinio kabareto duete, kuriame ji pasirodė su buvusiu vyru. Laikraščių teigimu, ši aukštaūgė ketina ketvirtą kartą ištekėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Nicole Kidman – ne tik viena turtingiausių, bet ir viena aukščiausių žvaigždžių – 180cm. Nicole yra Chanel No.5 kvepalų veidas. Aktorė gavo didžiausią honorarą istorijoje: 3.71mln. dolerių, tai yra 928 000 dolerių už minutę.

- JAV pirmoji dama Michaelle Obama taip pat aukšta – 180cm. Ji – pirmoji afroamerikietiškos kilmės JAV dama. Moters proseneliai buvo vergai.

- Sigourney Weaver – taip pat 180cm. Moteris  yra laimėjusi geriausios aktorės titulą.

- 180cm ūgio taip pat yra šie modeliai: Sophie Dahl

- Gisele Bündchen

- ... ir Nadja Auermann.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų