REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visa Europa gina savo teises ir niekas tuo nesistebi. Kai tik pabandoma ką nors panašaus padaryti Lietuvoje, iškart klijuojama marginalų, violetinės minios, šiukšlių etiketė. Ponui R. Valatkai iš „valstybininkų“ klano oficijozo net vaidentis pradėjo, kad minia jau baigia sugriauti valstybę ir demokratiją. Šiaip, šis ponas, pilnas arogancijos ir savęs sureikšminimo, visiškai būtų nevertas dėmesio, jeigu tai nebūtų planingas šio klano atstovų masinis puolimas prieš Lietuvos gyventojus. Tai tampa sistema. Kai jis tą darė su savo nusamdytais veikėjais, galima buvo manyti, kad taip atidirba šio pasaulio turtingiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Bet pastaruoju metu vis daugiau ir ciniškiau reiškiasi tokie veikėjai, kaip susikmpromitavęs „valstybininkų“ grupuotės aktyvus dalyvis, LR Prezidentės pašalintas iš diplomatinės tarnybos, buvęs VSD vadovas ir ikiteisminio tyrimo dėl neteisėtų CŽV kalėjimų įrengimo ikiteisminio tyrimo figūrantas Mečys Laurinkus, bei į ataką prieš Lietuvos valstybę perėjęs vienas iš UAB „Dujotekanos“ vadovų R. Stonys. Pastarasis tiesiog nesismulkindamas pagrasino ne kam nors, o būtent Lietuvai, kad užtampys po teismus, jei bus paviešintos garsiosios VSD pažymos, kuriose, jo žodžiais tariant, yra jo pavardė. Jie puola. Jie ciniškai pasinaudoja bet kokia menkiausia galimybe, kad tik sujauktų žmonių protus ir juos apgautų, supainiotų.

REKLAMA

„Pasigavo“ jie ir pakankamai neišbalansuotą asmenybę, dabartinę vaiko teisių apsaugos kontrolierę D. Žiobienę. Jiems visiškai nesvarbu, ką ji gero ar blogo nuveikė savo veiklos srityje per pusę metų. Bet jiems labai tiko jos iššaukiantys pareiškimai apie minios diktatą, minios demokratiją, gatvės politiką, kad tam galėtų skirti net geriausius laikraščio puslapius. Pasirodo, jei žmonės išsako savo nuomonę apie dar kojų poste neapšilusios valdininkės nederamus veiksmus, tai jau pasaulio pabaiga. O juk valdinikė nuo pat pirmų savo darbo dienų elgėsi nesupradama, kokias pareigas ir atskomybę ji gavo.

REKLAMA
REKLAMA

Ji ir atsistatydinimo pareiškimą tėškė ne todėl, kad Seimo pirmininkės jai išsakyta kritika buvo neteisinga, o todėl, kad yra labai susireikšminusi - susirgusi „žvaigždžių“ liga, kuria užsikrečia valdžios labai trokštantys veikėjai. Jau vien dėl tokio elgesio ir niekingai žeminančio atsiliepimo apie šalies piliečius, kuriems yra pašaukta tarnauti, ponia D. Žiobienė verta atstatydinimo be teisės kurį laiką dirbti valstybės tarnyboje. Lai ją priglaudžia „valstybininkai“, dengiantys pedofilų klaną. Jie saviem darbą parūpina...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau puolimas juk vykdomas ne prieš politikus, ar kokius atskirus asmenis. Šis puolimas nukreiptas prieš tuos paprastus eilinius varguolius, kurie lenkia nugarą gaudami varganas algas nuvorišų - „naujųjų lietuvių“ įmonėse, ar jų valdomose redakcijose, bei tenkindamiesi trupiniais nuo ponų stalo. Tai puolimas save pasivadinusio „elito“ prieš jų niekinamą šalies žmonių daugumą – „runkelius“. Puolimas ne dėl D. Žiobienės, o dėl to, kad šie paprasti ir tokie bailūs, ilgai ir tyliai gyvenę žmoneliai išdrįso pasipriešinti ponams. Kaip jie galėjo sau leisti pasipriešinti šių veikėjų nustatytoms elgesio taisyklėms ir pareikšti savo nuomonę, pasipriešinti jų sukurtai būtent ponų „demokratijai“, ponų teisėsaugai ir ponų moralei, teisingiau – amoralumui ir melui.

REKLAMA

Pagal jų užmačias, jų naudai sukurtas bei mums primestas tik jiems naudingas taisykles gyvename jau dvidešimt metų. Jau dvidešimt metų jie bando įrodyti, kad tai ir yra demokratija, bei visiems lygias galimybes gerai gyventi užtikrinanti laisva rinka. Bandoma įteigti, kad tai ir visiems vienodai teisinga teisinė valstybė. Tačiau jie užsimerkia, kai „dujotekančikai„, „rubikončikai„, „uspaskiniai„, „zuokiniai„, „komskiniai„, „karaliniai„, „kirkiliniai„ ir visokie „-iniai„ žerte į savo kišenes žeria milijardus ir milijonus.

REKLAMA

Kokius, tarybinės „Tiesos“ (kur beje R. Valatka su G. Vainausku dirbdami brendo) vertus, pilnus patoso straipsnius spausdino „Lietuvos rytas“, rodė dar tada jų buvusi „Spaudos televizija“ (dabar „Lietuvos ryto TV„) apie LEO lt aferą. O ko nutilo, kai nusikaltėliai politikai ir valdininkai su privatininkais pasisavino 3 milijardus litų, bei premjeras A. Kubilius dar už tai primokėjo iš valstybės 680 milijonų litų? Kodėl tyli apie savo favorito – Abonento iš Rubikono „juodosios buhalterijos„ amoralius bandymus bet kokiais būdais vėl patekti į Vilniaus mero kėdę? Kaip kartu su „valstybininkų“ transliuotoju tapusiu nacionaliniu radiju ir televizija be skrupulų reklamuoja savo grupuotės narį jau savivaldos rinkimuose poną M. Laurinkų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad tai prasilenkia su įstatymais, morale, bei gero tono taisyklėmis, apie kurias mėgsta ponai papostringauti, kol tai neliečia savų - nutylima. Kas paieškos milijonų, ištirpusių žiniasklaidos kišenėse, iš tų 25 milijonų, nelegaliai atveštų į lietuvą Kėdainių „kniaziaus„ Viktoro, tikslu užvaldyti šalies politinę sistemą? Gal apie tai ponai reikia rašyti? Beje, kad šis ponas surištas su Rusijos specialiosiomis tarnybomis – vieša paslaptis. O dabar atstovauja mūsų šalį Europos Sąjungoje... Ar tai ne realus pavojus šalies nacionaliniam saugumui? Keista, bet ponai matydami tokias grėsmes iš D. Žiobienės atsitatydinimo ir žmonių, ginančių mažąją Deimantę nuo pedofilams leidusios dukrą tvirkinti motinos, nemato tų realių grėsmių, kur jos tikrai gali būti.

REKLAMA

Kas tai – nenoras, ar apsimetinėjimas? R. Valatka verkšlena apie „Sodrą“, o kodėl tyli, kad ją gerokai apvogė privatūs pensijų fondai, kuriuose ištirpo žmonių pensijos. Tokių pavyzdžių, kai yra liejamos krokodilo ašaros anot dėl žmonių ar valstybės gerovės, galima pateikti daug. Tačiau visa tai yra kartais labai prastai paslėptas melas ir apgaulė. Tikslas visiškai kitas. Tikslas yra bet kokia kaina apginti tas pozicijas, kurias jie susikūrė per pastarąjį dešimtmetį, valdant jų statytiniui V. Adamkui, ir visai plejadai jų bendrų iš „valstybinkų“ grupuotės – klano.

REKLAMA

Kaip galima neigti akivaizdžius nusikalstamus dalykus, kuriuos nustatė dar mano vadovautas Seimo NSGK ir vėlesni to paties komiteto tyrimai? Valstybė yra užvaldyta ir tikroji demokratija beliko tik LR Konstitucijoje. Vien šie isteriški puolimai prieš žmones, išdrįsusius pareikšti savo teisėtą nuomonę ir pasipiktinimą degradavusia teisėsauga, eilinį kartą tai patvirtina.

Mes susidūrėme su labai rimtu iššūkiu mūsų gležnai demokratijai. Mestas kaltinimas, kad mes neturime teisės ginti savęs, savo įsitikinimų, net savo vaikų nuo iškrypėlių. Kaip mes galime pasitikėti valdžios sukurta biurokratine, korumpuota sistema, kur nieko doro metų metus neištiria ir kaltų nenubaudžia? Negi galime abejingai stebėti, kai prokurorai akivaizdžiai meluoja ir išsisukinėja, vykdydami „valstybininkų“ ir pedofilų klanų užsakymus apie išsigalvotas žmogžudystes, o realiai ieškoti nusikaltėlių net nesiruošia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lai ponai, ginantys betvarkę mūsų valdžios biurokratiniuose koridoriuose ir apsimelavusioje teisėsaugoje, paaiškina mums, kada prokurorai su policija ir specialiosiomis tarnybomis rimtai pradės ieškoti J. Furmanavičiaus ir V. Naruševičienės žudikų. Nes, kaip liaudyje sakoma - ir arkliui aišku, kad ne D. Kedys juos nužudė. Kas realiai pradės ieškoti D. Kedžio pagrobėjų ir žudikų, bei A. Ūso nužudymo užsakovų ir vykdytojų? Kažkas juk turi tai atlikti. Tikrai netikiu, kad tai sugebės padaryti Abonentą visaip bandantis išbalinti, ir Rusijos FSB agentams leidęs tardyti mūsų pilietę prokurorų vadas A. Kliunka.

REKLAMA

O kad po D. Valio susitikimo su „valstybininkų“ atstovais vienoje iš Vilniaus kavinių, generalinėje ir regoninėse prokuratūrose būtų greitai pakeisti susikompromitavę veikėjai - nebesitiki. Galų gale, kodėl prokurorams pareiškus kaltinimus A. Ūsui išnaudojus mergaitę ir durniui aišku, kad čia įsimaišiusi ir mama L. Stankūnaitė? Kodėl ją taip gina prokurorai? Ir gelžbetoninis argumentas minios naudai – kodėl ir nuo ko dar dabar saugoma L. Stankūnaitė?

Į Tautos ateities forumo (www.taf.lt) oficialų užklausimą vidaus reikalų ministrui R. Palaičiui gautas jo pavaduotojo A. Vakarino gan supainiotas atsakymas – tai žino tik prokurorai...

REKLAMA

Norisi visų dar neabejingų ir etikečių klijuotojų neišsigandusių žmonių vardu paklausti, ar mes galime taikstytis su tokiu puolimu prieš mūsų pagrindines laisves ir LR Konstitucijos sutrypimą „valstybinikų“ klano atstovų purvinomis kojomis? Nes būtent šiame dokumente aiškiai įrašyta kad Lietuvoje šeimininkas yra Tauta. Taip, kad visokiems ponams, įvairiausių klanų ir grupuočių atstovams, kurie jau suįžūlėjo kabinėdami etiketes, turime parodyti jų vietą ir perspėti, kad neleisime mūsų daryti vergais. Esame laisvi piliečiai, laisvoje šalyje, taip ir elgsimės - Jūs mums nenurodinėsite!

Daktaras Algimantas Matulevičius yra Tautos ateities forumo pirmininkas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų