REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

74-metis Italijos premjeras Silvio Berlusconi vėl įsivėlė į sekso skandalą. Šįkart 18-metė manekenė iš Maroko, nelegaliai gyvenanti Italijos teritorijoje, pareiškė, kad politikas sumokėjo jai už praleistą naktį, praneša The Daily Telegraph.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina, žinoma vardu Rubi, atvažiavo į Italiją, kad taptų modeliu arba laidų vedėja. Kad galėtų bent kažkaip patektų į šį verslą, ji lankėsi vakarėliuose, kuriuos S. Berlusconi rengė savo namuose. Ji buvo tarp tų modelių ir aktorių, su kuriomis premjerą pažindino įžymi šou verslo agentė Lele Mora. Tačiau vyriausybės galva neigia, kad turi ryšio su šiais įvykiais.

REKLAMA

Istorija su skandalingu Rubi prisipažinimu tapo žinoma dar gegužės mėnesį. Po to, kai kaimynė, su kuria mergina nuomavosi butą Milane, ją išvarė iš namų, Rubi atsidūrė gatvėje ir ją suėmė policija. Tuomet išaiškėjo, kad ji neturi leidimo gyventi Italijoje. Tuomet mergina ir nusprendė papasakoti apie savo intymius ryšius su pačiu Italijos ministru.

Prokuratūra iškėlė bylą, tačiau oficialiai tyrimas dar nepradėtas. Prostitucija Italijoje nėra draudžiama, tačiau mergina turi būti vyresnė nei 18 metų. Tuo pačiu pažymima, kad S. Berlusconi nėra įtariamasis šioje byloje. Kol kas tyrėjai bando gauti teisingų ir aiškių merginos parodymų. Oficialūs atstovai teigia, kad merginos žodžiuose daug prieštaravimų, o kai kurių parodymų ji išvis atsisakė.

REKLAMA
REKLAMA

Sekso skandalai, kuriuose įsivėlęs pagyvenęs politikas, pasikartoja neįtikėtinai dažnai. Rugpjūtį į Romos prokuratūrą kreipėsi 38-ių metų prostitutė Maria Teresa di Nikolo, žinoma kaip „Terri“. Moteris papasakojo, kad praeitais metais ji ir dvi jos „kolegės“ kurį laiką praleido pataluose su premjeru ir mėgavosi grupiniu seksu.

S. Berlusconi taip pat įtariamas ryšiais su elitine prostitute Patrisia d'Addario. Praeitų metų liepą buvo išpublikuotas intymaus S. Berlusconi ir Patricios pasimatymo įrašas. Po kiek laiko D'Attario pareiškė, kad premjeras grasino jai ir jos dukteriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų