REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandus apie galimus Seimo nario Andriaus Šedžiaus romanus su savo buvusia šokių partnere Beata Skaisgiryte ar dainininke Irma Jurgelevičiūte išsklaidė paties vyro pristatyta mylimoji – šiaulietė Monika Kvietkutė.

REKLAMA
REKLAMA

A. Šedžius jau nebeslepia draugės – prieš kelias savaites pasikvietė ją kartu apsilankyti išankstinėje spektaklio peržiūroje. Fotografai suskubo įamžinti paslaptingąją, kuri, kaip išaiškėjo – šiemet mokyklą baigsianti Monika. Seimo narys žurnalui „Žmonės“ prisipažino esantis įsitikinęs dėl jausmų šiai merginai. „Į santuokų rūmus galėčiau eiti kad ir rytoj!“ – tikino naują BMW mylimajai padovanojęs vyras.

REKLAMA

34 metų politikas pripažino, kad susiduria su priekaištais dėl amžiaus skirtumo. Tačiau vos ne dvigubai už mylimąją vyresnis vyras teigia pats to nejaučiantis, tačiau aplinkiniai stebisi draugyste su abituriente.

Kas ta paslaptingoji, prieš tris mėnesius užbūrusi A. Šedžių? Mergina neslepia ambicijų tapti dainininke. Keliose interneto svetainėse Monika pristato savo kurtą dainą, neslėpdama, kad jos svajonė – tapti žinoma atlikėja.

Pristatome jums vieną M. Kvietkutės kurtų dainų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų