REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikrieji „Pjūklo“ filmų fanai jau spėjo pastebėti, jog šio, krauju besisunkiančio, siaubo filmo scenarijų visuomet gaubia paslapties šydas, kol jis nepasirodo kino teatruose. Nė viena iš pirmųjų 6-ių dalių nebuvo iš anksto demonstruojama filmo kritikams, o iš aktorių ir filmo kūrėjų būdavo neįmanoma išgauti jokios smulkesnės su filmu susijusios informacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tradicijos nesikeičia, nes tokios pačios taktikos laikosi ir paskutinės „Pjūklo“ dalies „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“ kūrybinė komanda. Tik iš kelių internete pasirodžiusių filmo nuotraukų, treilerio ir aktorių sudėties sąrašo turėtų nudžiugti alternatyviojo roko grupės „Linkin Park“ gerbėjai. O gal būtų geriau sakyti – nuliūsti, nes į Pjūklo spąstus šįkart pateko ir šios grupės pagrindinis vokalistas Chesteris Benningtonas.

REKLAMA

„Galiu atskleisti tik tiek, kad filme mano vardas yra Evanas. Tačiau daugiau detalių apie savo herojų negaliu išduoti“, – slapukavo „Linkin Park“ vokalistas Chesteris Benningtonas.

Paprašytas šiek tiek plačiau apibūdinti sceną, kurioje jis vaidina, daininkas buvo atviresnis.

„Galiu pasakyti vieną įdomią detalę, kuri būdinga būtent šiai filmo scenai: jos metu paspęsti spąstai bus skirti ne vienui, bet keletui žmonių. Mačiusieji visas dalis žino, jog Pjūklas tuos pačius spąstus paspęsdavo dažniausiai vienam arba daugiausiai dviems žmonėms, tačiau į juos nebūdavo įtraukiamas didesnis kiekis žmonių. Mano atveju bus kiek kitaip“, – intrigavo daininkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai bus labai sudėtingi, tradiciškai išradingi, 3D formate paspęsti spąstai, todėl, patikėkite manimi, kraujas taškysis ant jūsų veidų ir visi žiūrovai patirs įvairius emocinius išgyvenimus“, – „švelniai“ filmo efektus apibūdino Chesteris Benningtonas.

Šis filmas „Linkink Park“ vokalistui toli gražu nebuvo debiutas didžiajam ekrane. Jį galima buvo išvysti abiejose filmo „Adrenalinas“ (org. „Crank“) dalyse bei viename iš tv serialo „Late Night with Conan O'Brien“ epizodų.

Pačiu žiauriausiu ir šiurpiausiu laikomas finalinis „Pjūklo“ filmų etapas „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“ turės 11 įmantriai pakrikštytų erdvinių kankinimo spąstų. Čia įvilioti nelaimėliai bus pasmerkti originaliai ir skausmingai mirčiai. Septintoji serija prodiuseriams kainavo brangiausiai (daugiau kaip 20 mln. JAV dolerių) ir buvo filmuojama ilgiausiai (net 9 savaites). Darbus sulėtino ypatingo smulkmeniškumo reikalaujančios 3D kameros, nes režisierius Kevinas Greutertas metė ambicingą iššūkį ir privertė paskutinį „Pjūklą“ suktis trimačiu režimu, nusprendęs atsakyti į visus iškilusius klausimus, išaiškinti tamsiausias teroro paslaptis ir nustebinti ištikimiausius žiūrovus.“

Filmo „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“ pasaulinė premjera Lietuvoje jau šį penktadienį (spalio 29 d.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų