REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš Jonas, man devyniolika ir vis dar esu laisvas“, – kukliai TV3 „Lietuvos talentų“ teisėjams per atranką Kaune prisistatė jaunuolis iš Kėdainių. Jonas baigė muzikos mokslus, tačiau dar vasarą buvo žadėjęs eiti groti į gatves ir kavines. Taip užsidirbti pragyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA

„Žiūrėjau pernai „Lietuvos talentus“ ir mintyse svajojau pats išbandyti sceną. Moku groti, moku dainuoti, pats kuriu, bet viešam pasirodymui reikia daug drąsos. Pernai jos man pritrūko“, – prisipažįsta šiemet jaudulį įveikęs kėdainiškis.

REKLAMA

Jonas ramiai dirstelėjo į publiką, šyptelėjo ir pradėjo savo pasirodymą. „Jau patys pirmieji akordai parodė, kad išgirdęs negalėtų išsėdėti net ir didžiausias niurzgalius. Jonas gali ir moka „užvesti“ publiką“, – sako „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius Samas. Po pasirodymo, netylant publikos „Pakartot“, teisėjai nedaugžodžiavo: „Jonai, tau reikėtų dirbti kapinėse. Žinok, prikeltum ne vieną“, – juokavo Marijus Mikutavičius. Adolfas Večerskis tiesiai skėlė, kad nieko baisesnio savo gyvenime nėra matęs, o rimtai postringauti ir jaunuolio klaidas dar pabandžiusi išsakyti Rūta Ščiogolevaitė irgi neištvėrė. „Jonai, aš nieko neslėpsiu. Viskas būtų gerai, bet...“

REKLAMA
REKLAMA

Tuo Rūta sukėlė publikos nepasitenkinimą, tačiau neilgai trukus suriko: „Fantastika!“ Kukliai nudelbęs akis, nors ir šypsodamas, Jonas pripažino, kad Rūtos įvertinimas jau didelis pasiekimas ir jos bučiniai jau einant į užkulisius jaunuoliui suteikė daugiau pasitikėjimo tuo, ką jis iki šiol laikė tik hobiu. „Tikrieji talentai paprastai būna labai nedrąsūs ir profesionalo pagiriamasis žodis jiems atveria kelią į tobulėjimą. Beje, Jonas neliko nepastebėtas. Jo pasirodymą ypač gerai įvertino svečiai iš „Freemantle Media“, – sako „Lietuvos talentų“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

Įspūdingas lietuviškojo Elvio Preslio pasirodymas ir kiti išskirtiniai talentai jau šį sekmadienį 19.00 val. „Lietuvos talentuose“ ir tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų