REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pergalės Korėjos „Grand Prix“ etape „Formulės-1“ lyderiu bendroje įskaitoje tapęs ispanas Fernando Alonso tvirtina, kad nugalėtojo klausimas vis dar lieka atviras, rašo BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Likus dviems etapams iki pasaulio čempionato pabaigos F. Alfonso 11 taškų lenkia „Red Bull“ pilotą Marką Webberį ir 21 tašku – „McLaren“ lenktynininką Lewisą Hamiltoną. Nepaisydamas šios persvaros ispanas tikina, kad viskas gali pasikeisti netgi po vieno etapo.

REKLAMA

„Dėl titulo vis dar varžosi keturi ar penki pilotai. Jau daug kartų kartojau, kad raktas į pergalę yra pastovumas“, – tvirtino penktą pergalę per sezoną iškovojęs F. Alonso. Anot jo, lenktynės Korėjoje jam buvo vienos geriausių su „Ferrari“ komanda.

„Abu „Ferrari“ bolidai buvo ant apdovanojimų pakylos. Tai fantastiškas pasiekimas. Lenktynės buvo nelengvos dėl oro sąlygų, tačiau džiaugiuosi, kad išlikome konkurencingi“, – tikino pirmą kartą per lietų pergalę iškovojęs ispanas.

REKLAMA
REKLAMA

„Ferrari“ žvaigždė tikino, kad pagal naują taškų sistemą viską nulemti gali netgi vienerios lenktynės. Kai pavyzdį jis pateikė fiasko Korėjoje patyrusį „Red Bull“ M. Webberio ir Sebastiano Vettelio duetą. M. Webberis prarado bolido kontrolę ir patyrė avariją, o S. Vetelis 46-ame rate turėjo palaidoti visas viltis apie pergalę dėl sugedusio variklio.

„Mums sekasi – išlaikome koncentraciją per visas pastarąsias šešias lenktynes, tačiau neturime pamiršti, kad per likusius du etapus turime išlikti ant apdovanojimų pakylos ir kovoti dėl pergalės“, – teigė dukart „Formulės-1“ pasaulio čempionas F. Alonso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų