REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar visai neseniai vieša paslaptis buvo dainininkės Džordanos Butkutės prisipažino potraukis alkoholiui. Kalbama, jog legendinė dainininkė dėl savo priklausomybės dažnai neištesėdavo pažadų koncertų organizatoriams bei užsakovams. Tačiau dabar galima drąsiai tvirtinti – moteris susitvarkė savo gyvenimą. Džordana, susipažinusi su dabartiniu savo draugu Elegijum, nustojo vartoti alkoholį, ėmė sveikai maitintis bei sportuoti. Tačiau netikėtai Džordanos Butkutės sveikata vėl sušlubavo. Nejaugi dainininkė paslydo ir vėl įklimpo į tą pačia balą, iš kurios taip sunkiai brido?

REKLAMA
REKLAMA

Dar visai neseniai iškilmingose Lietuvos rinktinės krepšininkų sutiktuvėse akylesnis žiūrovas pastebėjo Džordanos Butkutės skausmo iškreiptą veidą. Ir pati žvaigždė prisipažįsta, kad tą kartą ji į sceną išėjo kankinama nežmoniškų skausmų. „Nei sėdėt, nieko išvis... Ašaros pačios byra“, – pasakojo Džordana Butkutė.

REKLAMA

Džordana išgyveno siaubingas nerimo akimirkas, kuomet daktarai niekaip negalėjo nustatyti diagnozės. Dainininkė sako, jog galvoje sukosi pačios baisiausios mintys, mat skausmai tapo nebepakeliami. Ir nežinia, kuo viskas būtų pasibaigę, jei ne gyvenimo draugo Elegijaus rūpestis.

Dainininkei atlėgo jau sužinojus diagnozę, kad jai baisius skausmus sukėlė nervų šaknelių uždegimas. Apie naują Džordanos Butkutės gyvenimo etapą – LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų