REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prestižinių, brangių ir greitų kaip vėjas GT klasės automobilių vertintojai apie Apeninų pusiasalyje gaminamus galingus automobilius galėtų prašnekėti ne vieną ir ne dvi valandas. Tikram automobilių vertintojui jau vien išgirdus itališkų GT gamintojų vardus širdis pradeda plakti dažniau.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš tokių itališkų GT- „Maserati Quattroporte". Tai superautomobilis išties reikliems ir itin specifiniams technikos gurmanams. Tai ne koks vokiškas sedanas, tai tikrų tikriausias GT- išskirtinis, turintis savo aurą ir velnioniškai greitas. Tačiau visuomet atsiranda tokių, kurie užsiima tobulinti net ir pačią tobulybę.

REKLAMA

Nedidelė dizaino ateljė „Studio M" dar prieš keletą metų pristatė savo improvizaciją „Maserati Quattroporte" tema. Ką galima patobulinti beveik tobulame ir brangiame automobilyje? „Studio M" specialistai nusprendė, kad techninė automobilio dalis šioje mašinoje yra be jokių priekaištų, todėl visą savo fantaziją ir jėgas skyrė išorės ir interjero tobulinimui. Tam, kad „Maserati Quattroporte" taptų išskirtiniu net ir tarp išskirtinių GT.

REKLAMA
REKLAMA

Norite tikėkite, norite ne, tačiau „Studio M" paruoštas „Maserati Quattroporte" yra tikrų tikriausias auksinis automobilis. Vienas iš komponentų jo dažuose- 24 karatų auksas. Paauksuotą automobilį dizaineriai apdovanojo ir naujomis, agresyviau atrodančiomis radiatoriaus grotelėmis. Tiesa, kai pasirodė pirmosios šio automobilio nuotraukos, būtent dėl šių grotelių tarp markės gerbėjų kilo nemažai diskusijų. Tačiau tai menka smulkmena, kai kėbulo linijos žvilga 24 karatų auksu.

Automobilio vidaus apdaila irgi verta apžvalgos aukštosios mados žurnaluose. Salono paviršiai aptraukti alkantaros rūšies oda, o galiniai krėslai ir durelės- stručio oda. Patys išrankiausieji gali užsisakyti krokodilo, gyvatės ar ryklio odos apdailą. Jei to dar maža „Studio M" specialistai gali pasiūlyti audinius su aukso ar platinos siūlais ir mozaiką iš tikro perlamutro ant prietaisų skydo. Prabangią visumą tuomet puikiai papildytų pavarų perjungimo svirtis su inkrustuotais brangakmeniais. Nepamirštos ir šiuolaikinės technologijos- į priekines pasostes įmontuoti LCD ekranai, yra USB jungtys ir SD kortų skaitytuvai.

„Studio M" neviešino savo kūrinio kainos. Nežinomas ir tikslus vėlesnis šio automobilio likimas. Automobiliniuose bloguose rašoma, kad auksinis „Maserati“ dabar yra turtingo Jemeno automobilių mėgėjo garaže. Visko gali būti, juk toks automobilis yra tikro šeicho vertas žaisliukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų