REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią parą Vilniuje, Kaišiadorių ir Prienų rajonuose apiplėštos trys degalinės. Dar dviejose degalinėse Vilniaus ir Kaišiadorių rajonuose vagišiai nieko nepešė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Policijos departamento pranešimo, penktadienį ir naktį į šeštadienį šalyje apiplėštos trys degalinės, iš dar dviejų plėšikams teko pasišalinti be nieko.

REKLAMA

Penktadienį apie 7.15 val. Kaišiadorių rajone, Dovainonių kaime esančioje degalinėje, vyriškis, grasindamas 39 metų operatorei J. R. susidorojimu, iš kasos aparato pagrobė pinigus. Nuostolis nustatomas.

Apie 23.20 val. Vilniuje, Savanorių prospekte esančioje degalinėje, kaukėtas vyriškis, grasindamas 25 metų operatorei E. M. daiktu, panašiu į pistoletą, iš kasos aparato pagrobė 1190 litų.

Naktį į šeštadienį, apie 1 val. 5 min., Prienų rajone, Verbyliškių kaime esančioje degalinėje, vyriškis, grasindamas operatorei I. L. daiktu, panašiu į pistoletą, pagrobė 227 litus.

REKLAMA
REKLAMA

Dvi degalinės –Vilniaus rajone, Bukiškių kaime, ir Kaišiadorių rajone, Bačkonių kaime, –nuostolių išvengė.

Penktadienį apie 6.40 val. Kaišiadorių rajone esančioje degalinėje vyriškis, grasindamas 38 metų operatorei V. R. daiktu, panašiu į pistoletą, reikalavo atiduoti pinigus, tačiau, jai staigiai uždarius langelį, nieko nepagrobęs, pasišalino.

Apie 22.45 val. Vilniaus rajone esančioje degalinėje kaukėtas vyriškis, grasindamas 55 metų operatorei L. B. daiktu, panašiu į pistoletą, reikalavo pinigų, tačiau, moteriai pasakius, kad pinigus išsivežė inkasatoriai, nieko nepagrobęs, pasišalino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų