REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį 19 valandą TV3 projekte „Šok su manimi“ prasideda teminiai vakarai. Šį šeštadienį dalyviams teks persikūnyti į garsiausių šalies filmų ir miuziklų personažus, šokti pagal jų garso takelius.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas vakarą pradės ištrauka iš vieno žymiausių Lietuvos istorijoje televizijos filmų – iš legendinio „Tado Blindos“.  Šiuolaikiškai bus interpretuotos Mortos ir Blindos vestuvės. Taigi Jurgita ir Vytautas matuojasi savo personažų kostiumus, o su šiuo filmu TV3 televizijoje bus oficialiai atidarytas Lietuvos „Šok su manimi“ kino ir muzikos festivalis.

REKLAMA

Naujajam Tadui Blindai paskelbus festivalio pradžią, iškilmingai bus pristatytos vakaro žvaigždės – šokėjų poros, kurios vienam vakarui taps garsiausių filmų aktorių poromis. Lietuvišką kino klasiką – „Velnio nuotaką“ – pristatyti atvyksta pagrindinių vaidmenų atlikėjai Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Filmą „Perl Harboras“ atvyksta pristatyti aktoriai Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj. Neužrmišta bus ir rusiška klasika – „Briliantinė ranka“. Šį filmą pristatys aktorius Žilvinas Šilgalis, Karina Jeremian bei pagrindinio vaidmens atlikėjo žmona Lina Šilgalienė. „Dvylikos kėdžių“ interpretaciją žiūrovams pateiks Ostapo Benderio vaidmens atlikėjas Aistis Mickevičius. Taip pat į festivalį atvykta moterų numylėtinis aktorius Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė. Jiedu pristato filmą „Mulen Ružas“. Festivalio žiūrovai pamatys žymiausius šimtmečio filmus.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad lietuviškas kino festivalis pritraukė ir svečių iš diplomatinio korpuso. TV3 tiesioginės transliacijos svečiais bus Olandijos ambasados atstovai, kurie ir pernai sekė kerintį „Šok su manimi“ projektą.

Žiūrovų laukia ir žymiausių šalies profesionalų pasirodymai. Šou programą ruošia Justinas Kučinskas ir Jekaterina Romankova. Justinas, Londone įgijęs choreografo specialybę, su operos ir baleto teatro artiste Jekaterina ruošiasi Europos čempionatui profesionalų šou programos kategorijoje. Būsimą pasirodymą pirmieji įvertins TV3 žiūrovai.

Nepraleiskite linksmo, nenuspėjamo ir nepakartojamo „Šok su manimi“ vakaro. Šeštadienį 19 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų