REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį LNK laida „Kažkas atsitiko“ raškys rudens vaisius. Mat praėjusią savaitę Kauno rotušėje susituokė garsus radijo ir televizijos laidų vedėjas Aurimas Dautartas. Aurimo antrąja žmona tapo dešimčia metų jaunesnė dizainerė Viktorija Charlaškina. Tiesa, nors vestuvės turėjo būti slaptos, bet žurnalistai jas vis tiek suuodė.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ne pirmoji Aurimo Dautarto santuoka. Prieš daugiau nei dešimtmetį jis buvo vedęs gražuolę televizijos žvaigždę Eladą. Po kelių metų santuoka skausmingai nutrūko. Skandalingai pasibaigusios skyrybos iki šiol skaudina Aurimą Dautartą, mat buvusi Aurimo žmona Elada esą slapta išsivežė dukrytę į Londoną. Aurimas iki šiol negali susitikti su dukryte Guste. „Vaiko nė vienus metus, nei per vienas šventes nebuvo“, – guodėsi Aurimas.

REKLAMA

O štai dabar Aurimas į Kauno santuokų rūmus atvyko su kita moterimi – Viktorija. Buvo akivaizdu, kad porelė tikėjosi slapta sumainyti aukso žiedus ir kuo greičiau sprukti iš rotušės. Smalsuolių akis patraukė neįprastai apsirėdžiusi nuotaka. Susiraičiusi įmantrią šukuoseną ir plaukus pasidabinusi orchidėjomis. Beje, Viktorija vestuvėms išsirinko juodą suknelę!

Jokių didelių iškilmių, šventinės vakarienės ar vestuvinių šokių Aurimas ir Viktorija Dautartai neorganizavo. Tik pasitarė, kad santuoką atšvęs... lovoje! Gal dar visam mėnesiui į kokią egzotišką šalį medaus kopinėti išvyks.

Beveik tiesioginė transliacija iš Aurimo Dautarto vestuvių ceremonijos jau pirmadienį 20.30 laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų