REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniečių frakcijos seniūnas Kęstutis Nėnius Vilniaus miesto tarybai pateikė penkiolikos Tarybos narių pasirašytą interpeliaciją mero pavaduotojui Stanislovui Šriūbėnui. Be to, Tarybos posėdyje jis pakvietė kitų frakcijų atstovus prisijungti prie interpeliacijos.

REKLAMA
REKLAMA

,,Dažnai politikai daug kalba apie skaidrumą ir korupciją, tačiau norėtųsi ne tik skambias kalbas girdėti, bet ir veiksmus matyti. Negalime užmerkti akių matydami galimą mero pavaduotojo Stanislovo Šriūbėno piktnaudžiavimą tarnyba ir nereaguoti į tuos faktus, kuriuos pateikė žiniasklaida apie iššvaistytas lėšas rekonstruojant svarbius Vilniaus miesto objektus“, – kalbėjo Kęstutis Nėnius.

REKLAMA

Dar pavasarį Vilniaus miesto tarybos nariai – Vilniečių frakcija – bandė atkreipti Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos narių dėmesį į neteisėtą liberalcentristo mero pavaduotojo Stanislovo Šriūbėno veiklą bei inicijavo interpeliaciją.

Vilniečių frakcija tikisi, kad teisėsaugos institucijos atliks išsamų tyrimą dėl spaudoje paminėtų faktų apie mero pavaduotojo Stanislovo Šriūbėno dabartinę ir ankstesnę veiklą ir apie tai informuos miesto visuomenę ir Vilniaus miesto tarybą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų