REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandus apie buvusį Angelinos Jolie potraukį narkotikams patvirtino svaigalų prekeivis Franklinas Meyeris, prisipažinęs pardavinėjęs aktorei heroiną. Vyras priminė atvejį, kuomet prieš dešimtmetį gražuolė per dieną pas jį apsilankė dukart, o televizijos laidoje pasirodė apsvaigusi nuo narkotikų, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs prekeivis atskleidė, jog su aktore susipažino 1997 metais. Tuomet A. Jolie tebuvo 22 metų, tačiau jau naudojosi vyro paslaugomis. „Bendradarbiavimas“ netruko ilgai – 2002 metais vyriškis buvo nuteistas už narkotikų laikymą ir pardavinėjimą.

REKLAMA

Prekeivis prisipažino, jog su žvaigžde kas savaitę susitikdavo du tris kartus. Moteris dažniausiai pirkdavo pusę gramo kokaino ir dešimt gramų heroino. Kiekvieną kartą aktorė narkotikams išleisdavo bent po 250 litų.

F. Meyeris atskleidė, jog kartą 2000 metais moteris per dieną pas jį apsilankė du kartus – prieš ir po filmavimosi pokalbių laidoje. Vyras patikino, jog interviu metu įžymybė buvo „itin apsvaigusi nuo narkotikų“.

REKLAMA
REKLAMA

Pokalbio metu aktorė pasakojo apie savo išbandymus su narkotikais. Prisipažino, jog kuriant vaidmenius filmams „Girl, Interrupted“ bei „Gia“ jai buvo sunku kurti narkotikų nevartojančius charakterius.

Pokalbio metu laidos vedėjas Charlie Rose aktorei turėdavo priminti, kad ji kalbėtų lėčiau ir aiškiau.

Moteris vieno interviu metu 1998 metais kalbėjo apie tai, jog yra išbandžiusi vos ne visus narkotikus. Tačiau patikino šių priklausomybių atsikračiusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų