REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai į kuriozinę situaciją pakliuvusi dainininkė Natalija Zvonkė skelbia ieškanti savo antrininkės. „Mano draugė pietavo „Forum Palace“ ir netikėtai pamatė mane. Ir niekaip negalėjo suprasti, kodėl aš su ja nesisveikinu. Ji gerą valandą ji stebėjo prie kito staliuko sėdinčią merginą, kaip du vandens lašai panašią į mane ir tik kai ši atsistojo, suprato, kad ji – tai ne aš, – pasakoja N. Zvonkė. – Tad labai tikėtina, kad aš turiu savo antrininkę“.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris tikina, kad panašiausiai į save merginai ji padovanotų dešimt dėžių šampano ir duotų darbo. „Manau, tai pasiūlymas tikrai vertas dėmesio“, – įsitikinusi Natalija. Paklausta, ar antrininkės paieškos nereiškia, kad ji ieško sau pamainos grupėje, dainininkė išliko paslaptinga. „Tebūnie tai lieka man“, – šypteli žavi šviesiaplaukė.

REKLAMA

Gruodžio mėnesį LNK televizijos žiūrovai išvys jau antrąjį, iki šiol analogų neturėjusį antrininkų konkursą „Gintarinis atspindys 2010“, todėl projekto rengėjai ieško ne tik Natalijos Zvonkės, tačiau ir kitų Lietuvoje ar užsienyje žinomų asmenybių antrininkų.

Pasak projekto prodiuserės Jurgos Pukenytės, nors antrininkų atranka vyksta vos kelias savaites, projekto rengėjai sulaukė jau kelių šimtų laiškų.

„Pernai daugiausiai sulaukėme Ingos Valinskienės ir Vitalijos Katunskytės antrininkių. Šiemet siunčiantys anketas konkursui „Gintarinis atspindys 2010“ mano, kad yra panašiausi į Andrių Šedžių, Jurijų Smoriginą, Rūtą Mikelkevičiūtę, Ireną Degutienę, Egmontą Bžeską ir net Leniną“, – juokiasi J. Pukenytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų