REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Seimas ketina apsispręsti, ar leisti patraukti baudžiamojon atsakomybėn Seimo narius Petrą Gražulį ir Kazimierą Uoką.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo sudaryta laikinoji tyrimo komisija siūlys Seimui neduoti sutikimo patraukti šiuos parlamentarus baudžiamojon atsakomybėn ir kitaip suvaržyti jų laisvę.

REKLAMA

Tai numatančias rezoliucijas dėl šių parlamentarų neliečiamybės Seimo posėdžių sekretoriate yra įregistravęs komisijos primininkas Vytautas Grubliauskas.

P. Gražulis ir K. Uoka įtariami galimai sutrikdę viešąją tvarką ir priešinęsi valstybės pareigūnui. Prokuratūra prašė duoti sutikimą patraukti šiuos parlamentarus baudžiamojon atsakomybėn.

Generalinio prokuroro Dariaus Valio teigimu, surinktoje medžiagoje yra duomenų, kad Seimo nariai K. Uoka ir P. Gražulis šių metų gegužės 8 d. apie 14.30 val. viešoje vietoje, Vilniuje, Upės gatvėje, šalia Baltojo tilto, įžūliu elgesiu demonstravo nepagarbą aplinkiniams, nevykdė policijos pareigūnų, atlikusių jiems pavestas viešosios tvarkos saugojimo pareigas, teisėtų reikalavimų nepereiti užtvaros bei nutraukti neteisėtus veiksmus, primena ELTA.

K. Uoką stebina dalies pareigūnų veiksmai.

Bus diskutuojama dėl K. Uokos ir P. Gražulio

Prieštaringai vertinamas eitynes leidę teisėjai nebus baudžiami

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų