REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors baletmeisteris „Vilniaus baleto“ vadovas Jurijus Smoriginas kuria itin kultūringus baleto pastatymus, jo pasisakymai tiesioginiame TV3 televizijos eteryje projekto „Šok su manimi“ metu toli gražų neprimena kultūringo žmogaus kalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Niekam nebe paslaptis, jog ypač dažnai J. Smorigino keliai susikerta su šokių projekto vedėju Vytautu Šapranausku, nevengiančiu pašiepti šokių specialisto. Galop, kai J. Smoriginui trunka kantrybė, iš jo burnos pasipila tokios frazės, nuo kurių ausys linksta ne vienam televizijos žiūrovui.

REKLAMA

Choreografas jau buvo žiniasklaidos linksniuotas už tai, kad kažkada linkėjo „numesti lašiakų“ dainininkėms Nijolei Pareigytei ir Miai. Vis dėlto „perliukų“ jo kalboje būna ir daugiau. Tiesa, J. Smoriginas nevengia kartoti, jog būtent dėl to jį kviečia televizijos prodiuseriai ir jo buvimas televizijoje kelia pastarosios reitingus. Vis dėlto ar ilgai žiūrovams dar bus įdomios blevyzgos tiesioginiame eteryje?

„Tavo partnerė jau pažengė ir iš virtuvės gali pereiti į tvartą, nes gerai avi klumpes“, – žodžiai, skirti V. Šapranauskui ir jo partnerei Jurgitai Jurkutei, kuri baletmeisteriui vis užkliūna dėl to, jog yra blondinė.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu jau rodote savo „triusikus“, tai turite tą daryti įtikinamai“, – barė esą neatskleidusią savo aprangos aktorę Eglę Jackaitė J. Smoriginas.

„Kai pritūpėt gana giliai... Net nežinau, kokią širdį jūs ten norėjote parodyti“, – stebėjosi „Šok su manimi“ komisijos narys E. Jackaitės šokiu.

„Jeigu jūs taip savo vyrą gesinsite, palikuonių nesulauksite, – tėškė E. Jackaitei baletmeisteris. Išgirdęs, jog ši jau du turinti, pridėjo: – Tai trečio, matyt, nesulauksite.“

„Apskritai man nepatiko, kad jums kaip viduriai užkietėję“, – pyko dėl nuobodaus šokio ant Deivydo Meškausko ir Inetos Stasiulytės baletmeisteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vytautai, jeigu tu apsirengei kaip senas gėjus, tai nereiškia, kad gali man čia...“ – nutęsė mintį J. Smoriginas, žvilgtelėjęs į V. Šapranausko aprangą šeštadienio vakarą.

„Vytautai, tu šiandien šūde sėdi ir sėdėk toliau. Nuo manęs eina šlapimas, o nuo tavęs...“ – nebeatlaikė Jūračkos nervai klausantis V. Šapranausko pašaipų.

„Apatinė mano dalis jausmingesnė nei viršutinė“, – pastebėjo J. Smoriginas po Donato Montvydo ir Katerinos Voropaj šokio.

„Aistis yra talentingas žmogus. Grakštus, žavingas ir su moneta užpakalyje“, – sakė J. Smoriginas Aisčiui Mickevičiui, taip išduodamas, kad žino visas smulkmenas.

„Jūs man esate „dzin“ iki tam tikros vietos“, – drąsiai publikai pareiškė J. Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų