REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip nepasiklysti vertime, Japonijai patars užsieniečiai

Japonija greitu metu planuoja pasikviesti 100 žmonių, kurių gimtoji kalba yra anglų, kinų ar korėjiečių. Šie atvykėliai turės lankytis turistiniuose šalies traukos centruose ir mąstyti, kaip juos padaryti dar patrauklesnius.

REKLAMA
REKLAMA

Mąstydami apie tai, jie privalės naudotis viešuoju transportu, nakvoti vietiniuose viešbučiuose ar valgyti vietiniuose restoranuose. Visas išlaidas šiems patarėjams padengs Japonijos turizmo departamentas.

REKLAMA

Nepaisant to, kad Japonija deda dideles pastangas padaryti šalį patogesne ir stengiasi kabinti daugiau ženklų užsienio kalbomis, daugelis turistų tebėra „pasimetę vertime“ (aliuzija į Tokijuje filmuotą juostą – Balsas.lt).

Itin šalį domina klausimas, kaip užkariauti vis didėjančios turistų armijos iš Kinijos, kurių šiemet Japonijoje turėtų apsilankyti 1,5 mln., širdis. Daugelis jų, kaip žinia, pasiturintys turistai, japonų elektronikose parduotuvėse paliekantys nemažas pinigų sumas.

REKLAMA
REKLAMA

Už akciją atsakingi pareigūnai savanorių tikino ieškosiantys internete, tačiau neatmeta, jog bus pasitelkti ir kiti būdai: pavyzdžiui, atvykti į šalį bus pakviesti Japonijoje studijuojančių užsienio studentų giminaičiai.

Apie tai, jog japonai užsienio šalių suvenyrus perka namuose, skaityti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų