REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais per Amerikos muzikos apdovanojimus vienas ryškiausių pasaulio reperių Eminemas, kuriam šį savaitgalį sueina 38-eri, pretenduoja gauti net penkias statulėles.

REKLAMA
REKLAMA

Reperis nominuotas geriausio vyro atlikėjo, geriausio albumo, geriausio hiphopo atlikėjo, geriausio hiphopo albumo ir geriausio metų atlikėjo nominacijose. Bėgantys metai, auganti jaunoji karta ir net nesibaigiantys skandalai neturi įtakos sėkmingai baltaodžio reperio karjerai.

REKLAMA

Škotų, vokiečių ir lenkų kraujo turinčio atlikėjo paauglystė prabėgo Detroite, ten jį su repo muzika supažindino jo bendraamžis dėdė Ronis. Būsima žvaigždė mėgo dalyvauti improvizuotose reperių kovose. Nors ir baltaodis, jis tarp tamsiaodžių užsitarnavo „undergraundinio“ hiphopo atlikėjo vardą. Tiesa, reperių kovos jam kainavo mokslus – 17-os už pravaikštas buvo pašalintas iš mokyklos.

Nesiseka su moterimis

Deja, sėkmingai besiklostančio reperio karjera nepadėjo pagerinti jo santykių su šeima. Tapęs populiarus, Eminemas norėjo panaudoti dar paauglystėje nusižudžiusio dėdės Ronio užrašus savo dainai, bet neatlaikė giminės spaudimo. Ypač viešai išreikšto senelės pasmerkimo.

REKLAMA
REKLAMA

Eminemas negalėjo pasigirti šiltais santykiais ir su motina. Ji savo sūnų padavė į teismą už šmeižtą, esą šis ją įžeidžiamai apdainavo savo kūrinyje. Tiesa, iš reikalautų 10 milijonų dolerių motinėlė prisiteisė vos pusantro tūkstančio.

Nesisekė Maršalui Briusui Matheriui III, arba kitaip Eminemui, ir meilė. Jis buvo du kartus vedęs savo pirmąją meilę bei dukrelės Heili mamą Kimberli Ani Skot. Pora susipažino, kai Eminemui buvo 15 metų, Kim – 13-a. Dėl jos atlikėjas net bandė žudytis.

Įveikė priklausomybę

Prieš porą metų išleistoje savo biografinėje knygoje „The way I am“ („Toks, koks esu“) Eminemas atvirai prisipažino, kad iki kelio į šlovę jam teko kovoti su skurdu, narkotikais ir depresija, priklausomybe nuo receptinių vaistų ir alkoholio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl priklausomybės nuo migdomųjų reperiui net teko eiti reabilitacijos kursą ir atšaukti koncertinį turą. Tačiau pripažinęs ir išsigydęs savo priklausomybes atlikėjas kilo į naują kovą ir sako, kad dabar svaiginasi tik repu.

Beje, įdomu tai, kad reperis augina ne tik savo 15-metę dukterį. Eminemas įsivaikino dar dvi mergaites. Viena jų - buvusios žmonos vaikas iš ankstesnių santykių, kita – žmonos sesers dukra. Atlikėjas taip pat yra oficialus savo jaunesniojo brolio globėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų