REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kai diena nežada nieko ypatingo, kaip tik galimybę pasikelti savo, kaip gydytojo, kvalifikaciją rėžiant ištaigingą kalbą prieš 200 neurologų iš viso pasaulio, ant daktaro Mortimoro galvos užgriūna visiškas chaosas.

REKLAMA
REKLAMA

Lyg niekur nieko pasirodo buvusi meilužė – seselė Džeinė – kuri praneša „džiugią žinią“ apie tai, kad jiedu turi aštuoniolikmetį sūnų. Negana to, tą sūnų suėmė policijos seržantas už vairavimą išgėrus. Be visa to, seržantas su jo sūnumi laukia apačioje prie registratūros, o įtūžęs sūnus nekantrauja pamatyti savo tėvą. Čia pat bereikalingą šurmulį kelia kolega, repetuojantis Kalėdų spektakliui ir vilkintys keistus apdarus. O čia dar ta žmona laksto pirmyn atgal, prašo „smulkių“ susimokėti už stovėjimo aikštelę ir užduoda begalę nereikalingų klausimų. Ir viršininkas skambinėja kas minutę, reikalaudamas pademonstruoti atrepetuotą kalbą konferencijai...

REKLAMA

Likus trims dienoms iki Kalėdų Jungtinės Karalystės Šv. Andriaus ligoninės gydytojų bendrajame kambaryje užverda šurmulys ir painiava. Ši ypatinga situacijų komedija, pastatyta pagal pasaulinio garso farso meistro Ray'aus Coonio pjesę, priverčia tai šypsotis, tai raitytis iš juoko. Kai tik vienu nesusipratimu sumažėja, čia pat kyla du nauji, tokiu būdu veiksmo sūkurys įsibėgėja neįtikėtinu greičiu. Pats spektaklio veiksmas labai dinamiškas, herojų dialogai lakoniški ir šmaikštūs, kostiumai ryškus ir įsimenantys, o aplink vieną pagrindinių dekoracijų – langą – sukasi pačios didžiausios aistros. Tai tikras klinikinis atvejis!

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio vakarą generalinėje spektaklio Šeimyninis įvykis repeticijoje nuo scenos švytėjo Vaidotas Martinaitis, Gediminas Girdvainis, Sakalas Uždavinys, Larisa Kalpokaitė, Vitalija Mackevičiūtė, Neringa Varnelytė, Eimutis Kvoščiauskas, Evaldas Jaras, Vytautas Taukinaitis ir Ramūnas Šimukauskas. Sausakimšoje salėje galima buvo pastebėti nemažai Lietuvos įžymybių, tiek politikų, tiek pramogų pasaulio atstovų, kurie atėjo čia pasisemti geros nuotaikos ir teigiamų įspūdžių. Renginį aplankė Artūras Paulauskas su žmona, glėbiu gėlių nešinas Andrius Šedžius su drauge, Rūta Mikelkevičiūtė, Rimas Valeikis su žmona, Sigitas Račkys, Aistė Pilvelytė ir Eglė Jackaitė ir kiti. Tą vakarą šypsenų tikrai netrūko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų