REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakarą TV3 projektas „Šok su manimi“ prasidėjo netikėtai – visos šokėjų poros apsiavė klumpes ir tiesioginę transliaciją pradėjo priminę lietuviams jų šaknis. Laidos vedėjai Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė išdavė, jog kol šokėjai mokėsi liaudies šokių paslapčių, skilo netgi vienos klumpės.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji į sceną valso žingsneliais ir su Liudo Mikalausko daina žengė Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. Deja, jų elegantiškas šokis nesulaukė griežtojo Jurijaus Smorigino pagyrų. „Jau pradžioje buvo blogai. Žiūrovai už jus balsuoja badaudami, neturėdami pinigų, o jūs per savaitę negalite parengti nei vieno įdomaus šokelio. Tai buvo lėkšta“, – pyko choreografas.

REKLAMA

Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Antrieji su energinga „Ča ča ča“ pasirodė Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila. Deja, ir šiai porai nebuvo lemta sulaukti komisijos pagyrų. Komisijai labiausiai užkliuvo... E. Jackaitės kojinės. Liudui Mikalauskui šokis pasirodė vulgarus, J. Norvaišienė bandė suprasti, ką savo kabaretine apranga norėjo parodyti aktorė, o J. Smoriginas pastebėjo, kad nors ir E. Jackaitė apsirengė kaip kabareto šokėja, visą šokį bandė parodyti, kokia yra skaisti. „Jeigu jau rodote savo triusikus, turite tą daryti įtikinamai“, – iš peties rėžė J. Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

„Ča ča ča“ šoko ir Violeta Burneikienė su Tomu Kairiu. Ir ši pora neįtiko komisijai, kuri pastebėjo, jog šokis pastatytas V. Burneikienei. „Vis kompleksuojama, kad jūs neįgalus ir prasideda negražūs žaidimai. Violeta, negailėkite Tomo ir bus geriau!“ – negailėjo griežtų žodžių J. Smoriginas.

Violeta Burneikienė ir Tomas Kairys (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Violeta Burneikienė ir Tomas Kairys (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas šoko „Džaivą“. Visą laiką girta pora šįkart pylos sulaukė už itin pavojingą D. Meškausko kojos pakėlimą. Nors I. Stasiulytė dievagojosi, jog Deivydas jai koja galėjo užkabinti tik blakstienas, nieko daugiau, komisijos įtikinti nepavyko. Tačiau I. Stasiulytės muzikalumas neliko nepastebėtas. „Ineta viena muzikaliausių šokėjų šiame projekte ir buvo tikrai labai smagu stebėti, kaip ji kojytes dėlioja“, – gyrė aktorę J. Norvaišienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj šoko „Ča ča ča“. D. Montvydas nebe vieną laidą sulaukia komisijos pagyrų, o šis šeštadienis taip pat nebuvo išimtimi. „Fantastiškai gerai šokote. Galvoju, kad jūs pirmieji šį vakarą mane kažkaip prikėlėte“, – sakė J. Smoriginas. „Žiūrint į Donatą atrodo, kad tam vaikinui duok bet kokį šokį ir jis sušoks dešimtukui“, – nuostabos neslėpė J. Norvaišienė.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian šoko „Pasadoblį“. Bene vyriškiausiu projekto dalyviu laikomas Ž. Šilgalis, anot komisijos narių, šoko puikiai, tačiau nebuvo aiškus jo vaidmuo. „Pradėjote kaip toreodoras, o baigėte kaip Chosė“, – sakė L. Mikalauskas. J. Smoriginas kiek pyktelėjo dėl pačios šokio pabaigos, kuomet Ž. Šilgaliui teko „nudurti“ savo partnerę. „Tai buvo toks kaimas, tokia provincija, tokia piguma“, – sinonimų ieškojo choreografas.

REKLAMA

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė šeštadienio vakarą šoko „Džaivą“. Jau anksčiau R. Židonytė buvo prasitarusi, jog geriausiai jiems pavyksta tie šokiai, kai R. Matoniui pavyksta prajuokinti komisiją. Šįkart R. Matonis ne tik prajuokino, bet ir išgąsdino: turėjęs imituoti bokso judesius, policijos komisaras užšoko ant komisijos stalo taip, jog iš savo vietos pakilo ir pabėgo J. Smoriginas. Tiesa, už tai maestro nė kiek nesupyko: „Ramūnai, viskas tvarkoje. Jūs truputėlį esate toks nedidelis buratinas, suklijuotas momento klijais, bet žavesys yra. Visa publika iš karto kvėpavo, tai buvo smagu“, – sakė jis.

REKLAMA

Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

„Pasadoblio“ ėmėsi Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaite. Tradiciškai jie komisijai ir televizijos žiūrovams pateikė didžiulę humoro dozę, o A. Mickevičius trumpam apsimetė Salvadoru Dali. Tiesa, tikru diskusijų objektu tapo reportaže pasakyta V. Kunauskaitės frazė A. Mickevičiui: „Dabar taip, pasiimi monetą, įsikiši į užpakalį ir laikai.“ Ne vienas komisijos narys svarstė, ar „Pasadoblį“ Aistis šoko laikydamas monetą. „Tai buvo tikra klounada. Man asmeniškai labai patiko, tai paprasčiausiai nauja forma“, – sakė J. Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aistis Mickevičius ir VIktorija Kunauskaitė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Aistis Mickevičius ir VIktorija Kunauskaitė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus taip pat ryžosi šokti „Pasadoblį“. Judviejų šokis kaip diena nuo nakties skyrėsi nuo kitų porų, šokusių „Pasadoblį“, pasirodymų. „Šiurpus ir makabriškas“, – taip jie patys įvertino savo pasirodymą. Kaip ir reikėjo tikėtis, komisija jų pasirodymą įvertino teigiamai. Tiesa, šįkart publika mėgino nušvilpti J. Smoriginą, pareiškusį, jog veltui šokėjai pasirinko tokią intelektualią muziką. „Ko jūs čia ateinate? Prisigeriate vyno bufetuose ir po to raugėjate mums čia“, – pyko ant publikos choreografas.

REKLAMA

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas šoko „Rumbą“. „Džiaugiuosi tik vienu: kad Eglė turi gerą partnerį. Energetiškai jūs vienas kitam labai tinkate. Įplaukė geras choreografinis kraujas ir tokie gražūs kūnai į šį projektą“, – sakė J. Smoriginas. Tą pastebėjo ir J. Norvaišienė, sakydama, jog ši pora – kone holivudinė.

Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Galiausiai susumavus komisijos balsavimo rezultatus paaiškėjo, kad pirmąsias vietas dalijasi Ona Kolobaitė ir Andrius Butkus, Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas. Mažiausiai balų komisija skyrė Violetos Burneikienės ir Tomo Kairio duetui.

REKLAMA

Tuo tarpu žiūrovų balsavimas parodė, kad Martyno Malakausko ir Eglės Straleckaitės pora, debiutavusi šį vakarą, tapo žiūrovų favoritais. Antrąją vietą pagal žiūrovų balsus pelnė Donato Montvydo ir Katerinos Voropaj pora, o trečiąją – Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Prasčiausiai žiūrovų nuomone pasirodė Violeta Burneikienė ir Tomas Kairys.

Susumavus rezultatus tapo aišku, kad trečiąją vietą pelnė Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Antroje vietoje liko Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, o pirmoje vietoje atsidūrė projekto naujokai Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė. Dešimtoji vieta, deja, atiteko Violetai Burneikienei ir Tomui Kairiui. Šį šeštadienį nei viena pora nepaliko projekto, tačiau aišku, jog užėmusiems paskutines vietas derėtų pasitempti iki kitos savaitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų