REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį 19 val., įspūdingo ir nenuspėjamo TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai rengiasi sušokti paskutinius programinius šokius. Deja, dėl atsinaujinusios kojos traumos ir sustiprėjusių nugaros skausmų tiesioginį eterį bus priversta praleisti daugelio žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukianti Vaida Jasaitienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai gaila, kad negalėsiu įgyvendinti vienos iš savo svajonių. Nusprendusi dalyvauti TV3 projekte „Šok su manimi“ svajojau sušokti tango ir rumbą“,– nusiminusi atvirauja Vaida. Vis dėlto projekto rengėjai viliasi, kad Vaidos koja, gavusi šiek tiek poilsio sugis ir jau kitą šeštadienį, Vaida bus galima išvysti projekte „Šok su manimi“.

REKLAMA

„Labai gaila, kad viena žaviausių ir elegantiškiausių projekto dalyvių negalės savo pasirodymu nudžiuginti TV3 žiūrovų. Mes tikimės, kad trauma nėra labai sunki, jeigu kitą savaitę Vaida jausis gerai ir norės toliau šokti projekte „Šok su manimi“, mes jai galimybę suteiksim. Tiesa kitoje laidoje Vaidai teks sušokti du šokius, kompensuojant nedalyvavimą šio šeštadienio filmavime“, – tikina projekto kordinatorė Neringa Kavaliauskienė.

Vis dėlto TV3 projekto „Šok su manimi“ žiūrovai šį šeštadienį, galės stebėti įspūdingus ir netikėtus kitų dalyvių pasirodymus ir, aišku, įvertinti naują – E. Straleckaitės ir M. Malakausko porą.

Karštas ir intriguojantis „Šok su manimi“ – šeštadienį 19 val. ir tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų