REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kuomet britė Zara Hartshorn įlipusi į autbusą paprašo važiavimo bilietėlio su nuolaida vaikams, autobuso vairuotojas nusijuokia. Išjuokta ji nusprendžia eiti pėsčiomis tikėdamasi, kad niekas iš pažįstamų nematė šio incidento, rašo mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Trylikametė mergaitė, dėl itin spartaus odos senėjimo ligos atrodanti kaip pensinio amžiaus moteris, prisipažįsta, jog tokios reakcijos sulaukia nuolat: kino teatre ar pasirodžiusi su mokykline uniforma.

REKLAMA

Dėl šio genetinio sutrikimo kenčia tiek Zara, tiek jos 40 metų sulaukusi mama. Per anksti susiraukšlėjusios mergina ir moteris atrodo keliasdešimt metų vyresnės nei yra iš tiesų.

Mama Tracey prisipažino, jog jai itin skaudu matyti kenčiančią dukrą. „Aš tai jau pergyvenau. Tačiau Zara... Ji juk dar maža mergaitė“, – skausmo neslėpė britė. Moteris prisipažino, kad apie dukters ligą sužinojusi jai vos gimus – po kelių dienų.

REKLAMA
REKLAMA

Zara turi dar penkis brolius bei seseris. Nei vienam nepavyko išvengti šios ligos, tačiau jiems susirgimo požymiai nėra tokie ryškūs. Trylikametė atrodo kur kas vyresnė už savo 21 metų seserį Jolene.

Zara su ašaromis akyse atskleidė, jog mokykloje yra vadinama „senele“. Dėl bendramokslių patyčių mergaitė, būdama dešimties, paprašė mamos būti mokoma namuose. Paauglė prisipažino, kad ne tik jaunuoliai šaiposi iš jos: „Ir suaugę, sustoję gatvėje, stebi mane, šnibždasi“.

Tracey, neapsikentusi patyčių, nusprendė mesti mokyklą būdama vos 15 metų. Moteris patikino, jog dėl ligos yra praradusi pasitikėjimą savimi, tad nebuvo noro siekti net karjeros ar tiesiog galiausiai pabaigti vidurinę mokyklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų