REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien pradedame ciklą, kuriame supažindinsime Jus su Holivudo gražuolėmis ir papasakosime Jums paslaptis, kurių besilaikydamos, merginos atrodo tobulai! Ciklą pradedame pasakojimu apie Jennifer Aniston bei Cameron Diazpastangas sulieknėti.

REKLAMA
REKLAMA

Nesėkmes meilės fronte žvaigždės išgyvena įvairiai: vienos kuo dažniau keičia vaikinus, kitos valgo saldumynus bei šokoladą, o trečios pasirenka dar vieną variantą – tobulina savo figūrą.

REKLAMA

Jennifer Aniston. Žvaigždė pripažino, jog jos kūnas tobulu tapo tik tada, kai sulaukė 38 – erių metų. Dabar Dženifer 41 – eri ir savo figūrą ji laiko idealia. Ji didžiuojasi nuostabiomis kojomis ir tuo, kad gali sau leisti dėvėti itin atviras bei kūno linijas pabrėžiančias sukneles.

Iki tol, Jennifer patenkinta savimi nebuvo, ji visą gyvenimą stengėsi kovoti su viršsvoriu. Būtent 7 kilogramais aktorei buvo siūloma sulieknėti, tačiau jai pavyko dar daugiau: besifilmuodama seriale „Draugai“, ji sulieknėjo 15 kilogramų. Niekas neabejoja – fitnesas aktorei nėra laikinas pomėgis ir tik jo dėka Jennifer figūra dabar yra ideali. Jau daugiau nei  5 – erius metus aktorė užsiiminėja joga bei pilateso pratimais. Kiek laiko ji praleidžia taip plušėdama? Pagal specialiai jai sukurtą programą, Jennifer treniruojasi 5 – 6 kartus per savaitę.  Ar gi neužsispyrusi ši gražuolė?

REKLAMA
REKLAMA

Cameron Diaz – tai visiems gerai žinoma moteris, kurios žinomiausias titulas – „gražiausios Holivudo kojos“.  Kaip bebūtų gaila, ideali figūra negarantuoja sėkmės asmeniniame gyvenime. Po išsiskyrimo su Justinu Timberlake'u, aktorei iki šiol nepavyksta susirasti tinkamo kandidato, kuris galėtų ją lydėti visą gyvenimą. Rimti vyrai, planuojantys kurti šeimą ir susilaukti vaikučių, dėl niekam nesuprantamų aplinkybių nenori sieti gyvenimo su šia gražuole.  Pati Cameron sako: „ Jei negaliu kontroliuoti sėkmės asmeniniame gyvenime, tai bent jau pasistengsiu, kad mano kūnas būtų tobulas, nes galiu pati jį kontroliuoti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

C. Diaz (SCANPIX nuotr.)C. Diaz (SCANPIX nuotr.)

Kiekvieną rytą aktorė bėgioja: norėdama viską suspėti, aktorė keliasi 5h. Ko tik dėl grožio nepadarysi, tiesa? Beje, į Diaz dienotvarkę įtraukti ir šokiai bei sporto treniruotės su asmeniniu treneriu. „Dabar ypač daug dėmesio skiriu pilatesui bei atlieku pratimus su svarmenimis. Mano treniruotes stebi asmeninis treneris Teddy Bass“. Mes kartu jau dirbame 10 metų, jis puikiai žino, kaip sėkmingai mane motyvuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų