REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 19 d. Vilniaus parodų centre “Litexpo" turėjęs įvykti britų elektroninės muzikos grupės „Faithless“ koncertas perkeliamas dėl vieno iš pagrindinių atlikėjų ligos. Dėl dainininko MAXI JAZZ negalavimo šią savaitę neįvyks grupės pasirodymai Helsinkyje ir Taline, taip pat į vėlesnes datas bus perkelti kitą savaitę suplanuoti koncertai Rygoje, Vilniuje bei Jekaterinburge. Tikimasi, kad 53 metų atlikėjas pasveiks ir į sceną sugrįš kitos savaitės pabaigoje – koncertuose Maskvoje ir Kijeve.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės vadybinko laiške rašoma:

„Pirmą sykį tenka keisti koncerto datą dėl sveikatos problemų. Prašome gerbėjų supratimo. Maxi užklupo kvėpavimo takų infekcija, dėl kurios jis negali keliauti ir dainuoti. Šiuo metu jo būklę dar vertina medikai, bet panašu, kad iki kitos savaitės pabaigos dainininkas turės ilsėtis. Kai padėtis paaiškės, išplatinsime oficialų pranešimą. Maxi atsiprašo ir jaučiasi labai nemaloniai. Per 15 „Faithless“ karjeros metų jis nė sykio nėra atšaukęs koncerto dėl ligos“.

Šiuo metu yra derinama nauja koncertų data, ją tikimės paskelbti artimiausiomis dienomis – su grupės vadybininkais svarstoma galimybė koncertą rengti spalio 31 dieną.

Visi spalio 19 d. koncerto bilietai galios. Tiems kuriems nauja koncerto data netiks, bilietus galės gražinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų