REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar taip neseniai skelbėme, kad „Porsche“ ruošiasi plėsti modelių gamą ir nuleisti prieinamumo kartelę žemyn, o dabar tik ką atsisėdęs į „Porsche“ valdybos pirmininko kėdę Mattias Muller teigia, kad viskas bus atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad kalbant apie kompanijos ateitį, „Porsche“ vadovybė mėtosi, nes ir pati karštligiškai ieško dėmesio verto sprendimo. Tai paaiškėjo, kai naujas pareigas užėmęs Mattias Muller apie tai išsižiojo britų leidiniui „Autocar“.

REKLAMA

Naujasis „Porsche“ valdybos pirmininkas tvirtino, kad naujo kompaktiško „Porsche“ (mažesnio už „Boxter“), o taip pat „Audi Q5“ klono „Porsche Cajun“ gamyba atidedama. Mattias Muller pastebėjo, kad kompanija iš pradžių nori ištirti tokių automobilių perspektyvas rinkoje, o tik vėliau priimtų sprendimą dėl jų gamybos.

Be viso to Mattias Muller skeptiškai įvertino „Volkswagen“ koncerno vadovo Martino Vinterkorno pastebėjimus, kad „Porsche“ gamybos apimtys pasieks 150000 automobilių per metus. Jis pripažino, kad pardavimus verta didinti, tačiau pastebėjo, kad vaikantis skaičių galima pamiršti markės įvaizdžio svarba.

Mattias Muller tvirtina, kad nieks negresia tik kuriamoms naujoms modelių „Panamera“ ir 911 versijoms, o visų kitų naujovių likimas dabar kybo ant plauko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų