REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai populiaraus TV3 šou „Lietuvos talentų“ teisėja Rūta Ščiogolevaitė drąsiai žavėjosi ne tik dalyviais, bet ir jų augintiniais. Scenoje pasirodžiusius smauglius ji smalsiai lietė ir mielai juos bučiavo. Šiemet tikrų talentų beieškodami teisėjai ir vėl susipažino ne tik su šokėja Greta, bet ir su jos scenos partneriu – kelių metrų ilgio smaugliu. Gyvūnui labai patiko žiūrovų ovacijos, bet kažkodėl pasipiktinimą sukėlė „Lietuvos talentų“ vedėjas Mindaugas Stasiulis. Scenoje triukus išdarinėjęs smauglys užkulisiuose grybžtelėjo jam nepatikusiam vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar baisu? Ne, mane įspėjo, kad tai pirmasis smauglio pasirodymas scenoje. Jis piktas, alkanas ir svetimi kvapai jam netinka. Todėl labai nesibičiuliavome, bet kad nejauku pasidarė, tai tikrai“, – sako laidos vedėjas Mindaugas, dalyvius kartu su Džiugu Siaurusaičiu išlydintis ir sutinkantis prie pat scenos. Netradicinį šokį su smaugliu TV3 žiūrovams jau šio sekmadienio vakarą 19.30 val. padovanojusi Greta ir anksčiau neapsiėjo be nuotykių. Pernai pusfinalyje su degančiais lankais šokusi mergina net buvo padegusi sceną. Kaip jai šį kartą seksis pasirodyti su įnoringu smaugliu ir kodėl jie sulauks žiūrovų ovacijų, sužinosite jau netrukus.

REKLAMA

Plojimai Kaune filmuojant „Lietuvos talentų“ dalyvių pasirodymus netilo ir į sceną išbėgus dviem karatė meistrams. Daugiau nei pusę savo gyvenimo sportuojantys draugai – Dominykas ir Arnoldas privertė teisėją Rūtą Ščiogolevaitę glaustis arčiau Marijaus. Vienas kitą mėtantys, vartantys ir mušantys vaikinai sulauks ir Marijaus tiesmukiško pasiūlymo – užuot darę tai, ką jie daro scenoje – verčiau išeitų į miestą.

„Aš jumis dėtas eičiau į barus ir duočiau kam nors į dantis. Čia toks talentas tikrai praverstų“, – šypsosis Marijus Mikutavičius.

„Lietuvos talentų“ dalyvių drąsa ir teisėjų kantrybė – sekmadienį 19.30 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų