REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėgsti verksmu pritraukti dėmesį? Mėgsti pasakoti, kaip tau gaila savęs, koks tu nuskriaustas esi? O ar paklausi savęs: „Kodėl man taip nesiseka? Juk aš toks silpnas, bejėgis, bevalis.“

REKLAMA
REKLAMA

Jei taip  sau nuolat kartoji – sveikinu, tu priimtas į klubą! Ne klubo nariams toliau skaityti griežtai draudžiama.Klubo nariui privalu prisikabinti kortelę su užrašu: „Neskriauskite manęs! Aš ir taip jau nuskriaustas savo minčių“. Taip, būtent, savo minčių, o ne ko nors kito.

REKLAMA

Tik noriu perspėti, šis klubas nėra prestižinis. Nesistebėk jei kiti sužinoję apie tavo narystę jame, stengsis kuo greičiau tavimi ir tavo mintimis nusikratyti. Aplinkiniai tave žeidžia, nors tu tik nori būti suprastas, jie atsuka tau nugarą, nors tu tik nori pasidalinti savo nusiskundimais. Kaip tu nesupranti – jie nenori tavęs klausytis!

Ar žinai ką aš tau pasakysiu? Susiimk. Aš tau nepaduosiu nosinaitės ašaroms nusivalyti, bet tu ją gali pasiimti pats. Aišku, kristi į prarają yra lengviau, nei iš jos kopti. Aš būsiu tavo išminčius, tavo draugas, tavo kelrodis ir pasakysiu stebuklingą būdą pagyti.

Išnirk iš savo vidaus, pažvelk kiek daug žmonių – artimųjų, draugų, pažįstamų, praeivių laukia tavo dėmesio, paramos, pagalbos, supratimo. Tik padėdamas jiems, padėsi sau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų