REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vis dažniau drabužių dizainere, o ne tiesiog „futbolininko žmona“ vadinama Victoria Beckham žurnalui „Marie Claire“ atskleidė visą tiesą apie dabartinį savo gyvenimą. Moteris interviu metu papasakojo apie „Spice Girls“ įtaką jos gyvenimui, vyrą bei vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Apie „Spice Girls“ laikus

Moteris prisipažino, jog daugiau nei prieš dešimtmetį gyvavusi merginų grupė „Spice Girls“ iki šol turi didelę įtaką jos gyvenimui. „Manau, jog pagaliau nustojau save sieti su šia grupe... Tačiau patirtis būnant kartu buvo nepaparasta. Mano nuomone, „Spice Girls“ parodė, jog moterys gali būti stiprios!“, – kalbėjo V. Beckham, grupėje vadinta „Posh Spice“, dėl savo pomėgio prabangai.

REKLAMA

Apie dizainerės karjerą

Victoria prisipažino, jog jau nuo darželio laikų skirdavo itin didelį dėmesį savo išvaizdai. Moteris sutiko, jog daug kas ją teisia už norą tapti dizainere, neva ji taip naudojasi garsiu vardu: „Aš suprantu šiuos kaltinimus, tačiau tai buvo natūralus mano kelias. Darau tai, ką jau seniai norėjau.“

V. Beckham patikino, jog dvejojo prieš imdamasi dizainerės karjeros, tačiau noras įveikė visas baimes. „Mada nėra man hobis, atsiduodu šiai veiklai 110 procentų. Jei nemanai, kad galėsi išnaudoti visas savo jėgas – neverta net pradėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Apie vaikus

V. Beckham prisipažino, jog dažnai susimąstanti, ką turėtų padaryti, kad taptų dar geresne mama. „Gaila, jog nėra jokios instrukcijos išauginti vaikus, kaip kokiam televizoriui!“ – pajuokavo moteris, pridėdama, jog didžiuojasi savo trimis vaikais. Victoria patikino, jog jie tiesiog išauginti pagal jos ir vyro Davido šeimos modelius.

Apie santuoką

Victorios ir Davido santuoka – pakankamai retas reiškinys skyrybų krečiamame įžymybių pasaulyje. Jau vienuolika metų kartu esanti pora, pasak Victorios, stengiasi praleisti kiekvieną minutę drauge.

„Neseniai lankėmės pas mano tėvus. Atsisėdau Davidui ant kelių. Pažiūrėjusi į jį nusistebėjau, jog mes vis dar elgiamės kaip ką tik įsimylėję“, – džiaugsmo neslėpė V. Beckham, pridūrusi, jog ji su Davidu – tikri sielos draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų