REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kuris laikas viena iš labiausiai aptarinėjamų temų – stilistės, žurnalistės ir „Olialia“ atstovės Genutės Žalienės ir jos sutuoktinio Justino Žalio skyrybos. Ypatingo dėmėsio sulaukė Genutės pareiškimas viename interneto portale, kad ji ieško antros žmonos savo vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsisėdau vieną rytą darbe prie kompiuterio ir tiesiog parašiau tai, kas tuo metu sukosi ant liežuvio“, – prisimins Genutė. Kaip tik šitas viešas pareškimas apie jos paieškas ir pakurstė smalsuolių dėmesį – kas iš tiesų nutiko, kad Žaliai nusprendė pasukti skirtingais keliais?

REKLAMA

Pati Genutė kur kas mieliau dalinasi nauja darbine patirtimi bendraujant su užsienio žiniasklaidos atstovais, susidomėjusiais „Olialia“ grupės verslo užmojais. Tačiau visgi bus atsakyta ir į asmeninius klausimus.

„Vieną dieną supratome, kad užaugome skirtingai, skirtingų dalykų mums reikia iš gyvenimo“, – apie įvykusias skyrybas su vyru Justinu Žaliu pasakos moteris.

Kiek pagrįstos kalbos, kad Genutės šeimą išardė kita moteris, sužinosite jau šį antradienį laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų