REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vienas mano paslaptingas kolega iš operatyvinių struktūrų, yra suskaičiavęs, kiek iš Seimo narių yra paprasčiausi sukčiai“, – jau šį trečiadienį LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“ netikėtai prabils Seimo narė Donalda Meiželytė.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjų dainininkės Natalijos Zvonkės ir aktoriaus Vitalijaus Cololo paklausta, kiek iš 141 Seimo nario bent procentais yra nesąžiningų žmonių, Seimo narė Donalda nuo tiesaus atsakymo bandė išsisukti, tačiau spaudimui netrukus pasidavė.

REKLAMA

Seimo narės teigimu, dirbti su jos kolegomis – pavojinga. „Visi vieni kitiems į akis šypsosi, bet kiekvienas kišenėse laiko po „smaugvirvę“, – atvirumu priblokš D. Meiželytė.  Buvusi šou verslo, o dabar politikos atstovė paklausta, kokio Seimo nario labiausiai nemėgsta, Donalda neslėpė kad yra vienas toks.

„Alergiją man sukelia Andrius Kubilius. Kodėl – manau kiekvienas supras, plačiau aiškinti čia nereikia“, – prisipažins D. Meiželytė savo pasirodymu „Žvaigždžių klube“ tik dar kartą įrodžiusi, kad geba būti ne tik politikos, bet ir šou verslo žvaigžde.

Kodėl Donalda Meiželytė pyksta ant žurnalistų ir už ką nė neketina atsiprašyti etikos sargo Algimanto Salamakino, pamatysite jau šį trečiadienį, „Žvaigždžių klube“, 19.40 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų