REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingoje istorijoje – naujas posūkis. Nuspręsta pradėti ikiteisminį tyrimą dėl nusišovusio Kauno verslininko Antano Gureckio galimo privedimo prie savižudybės.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai puiki žinia iš Panevėžio apygardos prokuratūros, nes visų institucijų durys mums buvo ilgai užtrenktos", – kalbėdama su „Lietuvos rytu" vakar džiaugėsi buvusio statybos paslaugų įmonės „Mitnija" vadovo A.Gureckio našlė Violeta Gureckienė.

REKLAMA

Verslininko artimieji neabejoja, kad 59 metų vyriškis kulką sau į širdį paleido neištvėręs psichologinės įtampos ir koncerno „MG Baltic" vadovų spaudimo. Tačiau anksčiau šios versijos niekas rimtai netyrė. Kovinga našlė privertė prokurorus atsimerkti. LIETUVOS RYTAS

Ekonominio sunkmečio prispausti Lietuvos gyventojai, pristigę pinigų ar netekę pragyvenimo šaltinio, vis dažniau ryžtasi pasipelnyti iš šalies draudimo bendrovių, inscenizuodami savo apdrausto turto vagystes ir patys žalodamiesi.

Pinigų panūdę, maisto kainų bei komunalinių mokesčių nustekenti gyventojai tampa vis išradingesni. Bendrovės „BTA draudimas" Žalų reguliavimo departamento direktorė Karolina Karpova irgi pastebi, kad nuo 2008 metų pranešimų apie sukčiavimus sparčiai daugėja. Kai kurie tokie atvejai komiški, o kai kurie – tragiškesni. RESPUBLIKA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų