REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Bent retkarčiais įsijungiantys lietuviškąją televiziją pastebi aktyvią konkurenciją tarp dviejų didžiausių šalies komercinių televizijų. Panašūs projektai, perviliojami laidų vedėjai, pasišaipymai vieni iš kitų tiesioginiame televizijos eteryje.

REKLAMA
REKLAMA

Ne išimtimi tapo ir šį savaitgalį rodyti šokių projektai „Kviečiu šokti“ ir „Šok su manimi“. Balsas.lt aštrialiežuviai ir žvitriaakiai skaitytojai pastebėjo, jog LNK projekte „Kviečiu šokti“ šokantis aktorius Sakalas Uždavinys šeštadienį trumpam pavirto į TV3 projekto „Šok su manimi“ žvaigždę Seimo narį Žilviną Šilgalį.

REKLAMA

Prieš savaitę visi aptarinėjo šio Seimo nario šokį, kuomet šis leido sau likti tik su kelnėmis ir apnuogino viršutinę kūno dalį. Vieni gyrė išlavintus Ž. Šilgalio raumenis, kiti gi – barė Seimo narį už esą netinkamą elgesį.

Karina Jeremian ir Žilvinas Šilgalis (Balsas.lt nuotr.)Karina Jeremian ir Žilvinas Šilgalis (Balsas.lt nuotr.)

Tuo tarpu šį savaitgalį LNK eteryje „apsinuoginęs“ pasirodė S. Uždavinys. Tiesa, vietoje tikrų raumenų aktorius užsidėjo paprasčiausią kostiumą. Vis dėlto ne vienam jo sukurtas hipio įvaizdis priminė Ž. Šilgalį.

REKLAMA
REKLAMA

Sakalas Uždavinys (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Sakalas Uždavinys (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

„Tikrai savo pasirodymu nenorėjau nieko pašiepti ar pamėgdžioti. Net nesu matęs, kaip šoka Ž. Šilgalis“, – juokėsi aktorius, paklaustas, ar jo šokį galima laikyti parodija. Jis prisipažino, jog savo šokiu norėjo pavaizduoti kaip hipių laikus keičia disko stilius, kuris toli gražu neatkartoja „gėlių vaikų“ dvasingumo. „Tiesa, mudu su Viktorija nesame patenkinti savo paskutiniu pasirodymu“, – prisipažino S. Uždavinys.

Aktorius dar sykį patikino, jog neturėjo jokios minties kažko parodijuoti. „Humoras turi būti universalesnis nei paprasčiausia pašaipa“, – pokalbį baigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų